perjantai 31. elokuuta 2012

Kautta kiven ja kannon, totta se on - lehestä olen lukenut

Brittiläinen lehdistö tuskaili prinssi Harryn alastonkuvien vuoksi; prinssinakkia ei voi näyttää. Mitenhän siitä Harrysta tuollainen on tullut, ovathan vanhempansa sentään Lady Diana Spencer ja kruununperijä prinssi Charles. Iltalehdessä luki: "sydänten prinsessa ei unohdu!" - No ei varmaan niin, jälkikasvu pitää siitä huolen.
---

Meillä Suomessa on jännitetty Lady Gagan Helsingin kuvia. Erehdyksessä näyttivät ensin kuvia Lady Pizzasta.

---

Jyrki Katainen on italialaisen lehden mukaan jopa liian seksikäs. "Aiherramunjessussiunakkoon, aiherramunjessussiunakkoon, sitä mä olen aina sanonnu!", huokailevat porvarisrouvat. - Porvarisherrat tyynesti toteavat, että Niinistöllä vasta on söpö kikkurapää.

---

 BB ja Tanssii tähtien kanssa. Tanssii tähtien kanssa ja BB.  Toisessa esiintyy jopa VilleGalle, se ainoa oikea VilleGalle!

---

Finlandia-talosta on varastettu loputkin pihalla olleet kaiteet. Finlandia-talo on vielä paikoillaan. Pahoittelemme tapausta. Nimittäin sitä kaiteitten varastamista.

---

Daniel on aika sonni, vaikkei uskoisi. Huhuilevat että Victorian monarkian tuotantolinja on taas kuumana.


---


Clint Eastwood, Hollywoodin hassu setä, on kuuleman mukaan  irvaillut Obamaa, siten että pilkka osui omaan nilkkaan. Omituisinta mitä ollaan nähty, sanoivat kommentattorit.

Ei kommentteja: