maanantai 13. elokuuta 2012

Tervetuloa työelämään


Tervetuloa vaan lomasta levänneinä töihin te kaikki raskaantyön raatajat, olemme kovasti odotelleet teitä. (hehheh) Aijai kun on mukava nähdä miten tarmokkaan näköisiä olette, Kalellakin niin naama punoittaa tarmosta käydä yhteisen etumme puolesta taistelemaan ja kaleeria soutamaan (hehheh).

Nyt kun lähes kaikki ovat jo koolla, olen päättänyt järjestää teille sellaisen loivan laskeutumisen työelämään, yhteistoimintajärjestelyt otamme esiin vasta ensi viikolla. Loman aikana olemme vähän uusineet organisaatiotamme, mutta kuten sanottua, siihen palaamme ensi viikolla.

Näin aamupäivällä saatte tutustua uuteen projektiimme, vanhojen arkistohyllyjen perkaukseen - mitään kiirettä asialla tosin ei ole, riittää kun ruokatuntiin mennessä alkaa näyttämään valmiilta. Iltapäivällä osallistumme sitten kaikki yrityskouluttaja Jean Valjeanin luennoille. Toivon että otatte onkeenne ja olette sen jälkeen uudistuneen freesejä kohtaamaan uusia eteentulevia haasteita. Vaikka tarmokkailtahan te jo nyt näytätte! (hehheh)

Ai niin - kahvihuone on remontissa, sitä ei valitettavasti voi vielä pariin viikkoon käyttää. Vielä kerran tervetuloa takaisin virkistävältä lomaltanne!

2 kommenttia:

 1. Painajainen! Tulee mieleen omat koulun alkamiset, jolloin ystävällinen rehtorimme oli varannut alaisilleen ohjelmaa peräti kahdeksi kokouspäiväksi. Toinen oli tietysti se edeltävä perjantai, ja toinen maanantai, kun opetettavat tulivat paikalle vasta tiistaina. Näin saatiin alaiset jo edellisellä viikolla sorvin ääreen, kun rehtoria taisi pitkästyttää puurtaa yksin tyhjässä koulussa elohelteillä.

  Ja raporttia piti sitten sorvata viikonlopun aikana ja esittää oivallukset maanantaiaamun helteessä (+30 astetta), kokoustila auringon puolella.

  On se kiva, kun esimies on vireä.

  VastaaPoista
 2. Asioita tulee tarkastella positiivisesti! Loman päätyttyä seuraavan on aikaa enää 11 kuukautta, kun vielä loman alkaessa oli kokonainen vuosi.

  Pari päivää kun on töissä ollut, ei muista lomalla olleensakaan.

  Yksityisellä puolella saattaa loman jälkeinen työelämä alkaa uuden pomon esittelyllä, kun vanha lähti yllättäen "kohtaamaan uusia haasteita!"

  Olen minä kerran sellaisessa informaatiotilaisuudessa ollut, missä esiteltiin uusi organisaatio, nimetkin oli powerpointin laatikoihin laitettu. Pikkuhiljaa supina alkoi käymään: "miksi minun nimeni on unohdettu pois?" - Kyllä se niille pikkuhiljaa valkeni.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)