maanantai 3. syyskuuta 2012

Jokerit, Jokerit, Jokerit!
Rakas poikani, sinusta tulee jääkiekkoilija! 

Opit siinä reilua kaverihenkeä, ryhmässä toimimista, ja ennenkaikkea sen, ettei tärkeintä aina ole voitto, vaan vastustajan luja nöyryytys ja turpiinveto niin, että vähintään sairaalassa joutuvat käymään.

Viälä sä oot tommonen tyhmä ja nassikka, et taida edes tietää mikä on uppercutti?  No se on semmonen koukku yleensä palleaan, sellaista Jokerit tavallisesti käyttää, kun leukaanlyöminen ei ole siellä soveliasta - Jallis kuuleman mukaan joutu aikanaan lopettamaan hyvin alkaneen jääkiekon pelaamisensa. - Kypärät tuli nääs pakollisiks ja hihna piti sitoa leuan alle! 

Ota poika tosta oppia, ne laitto mitään osaamattoman tappelukoneen vaan tota tilannetta varten. Elämässä - ja pelissä - täytyy nääs ymmärtää, että muut on toisinaan vaan telottava tavoitteeseen päästäkseen! - Niiden johtaja sano, että se oli ylilyönti, sitä se tosiaan oli, hakkas päältä päin turpaan oikeen kunnolla.- Hitto se oli hienoa! - Ville ei kunnolla edes ehtinyt nähdä mikä siihen iski, kun oli jo tainnoksissa!

Sä voisitkin heti lähtee ulos harjottelemaan, lämitte naapurin Paten kanssa kiekkoa, ja sit vedät sitä oikeen huolella turpaan, armoa ei tartte antaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)