keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Pum Pum, Pumtsi pum

Taas ne vihervassarit ja komukat yrittää vääntää selvää asiaa. Ihan niinkuin ei tiedettäisi, että hyvin olisivat voineet puukkoja ja puntareitakin varastaa! Pitäsikö muka leipäveitsien, linkkareiden, koivuhalkojen ja pöydänjalkojen saatavuutta heikentää tai kokonaan ne kieltää, kysyn vaan, häh?

Tässä se taas nähdään, että aseita pitäisi Suomessa olla enemmän, se vähentäisi rikollisuutta huomattavasti, kun ei tarvitsisi tuolla tavalla murtautuen varastaa.


Mistään mitään tietämättömät idiootit kyselevät: "mitä ne rynnäkkökiväärit metsästysmuseossa tekivät?" - Täydellinen asiantuntemattomuus taas stalinisteilta paljastuu, eivät tiedä mitään rynnäkkö-, saati sarjametsästyksestä! - Ottaisivat asioista selvää ennenkuin alkavat älyttömyyksiään ladella.


 Kotona aseet pitää säilyttää, asekaapin avain siihen peilin viereen naulaan tai lipaston liinan alle, että on mahdollisimman turvallisesti eikä pääse mihinkään hukkumaan tai vääriin käsiin joutumaan.

 Ymmärtäkää nyt, ettei se ole se ase joka ampuu, vaan se rikollinen sillä aseella, ja lopettakaa hyvän harrastuksen vainoaminen. Ei sitä Battlefieldiä kukaan jaksa koko aikaa pelata!

1 kommentti:

  1. I'm curious to find out what blog system you are using? I'm having some minor security issues with my
    latest website and I'd like to find something more safeguarded. Do you have any solutions?
    Take a look at my web-site :: this is awesome

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)