torstai 10. tammikuuta 2013

Hiihtoliiton hyväksymä
Tervetuloa jälleen selostukseen, jännitys täällä Kollenholmenilla on käsin kosketeltava, kuka ilmestyy ensin tuolta näreikön takaa kaarteeseen ja siitä edelleen tähän loppusuoralle! Onko se Norjan Harald Hampus, vai meidän oma, Vetelin Vaikkamitä-seuraa edustava, Esko Ahomme! - No... nyt siellä näkyy liikettä...ei tämä taitaakin olla se jäniskevennys - ei sittenkin, SE ON KUIN ONKIN MEIDÄN OMA ESKO AHOMME; ERO TOISEEN, HAMPUSIIN, ON RIITTÄVÄ - SE ON RIITTÄVÄ-ÄÄÄÄÄ!

 NORJALAINEN ON LYÖTYY, NORJALAINEN ON LYYYYÖÖÖÖTYYYYY-Y-Y!

Suomalaisyleisön hurmio nousee, se kannustaa sankariaan voimakkasti tuolla kaarteessa, pokerinpelaajien innostunut ryhmä huutaa rytmikkäästi: "MAK-SA SAA-TA-NA VEL-KAS, MAK-SA SAA-TA-NA VEL-KAS, MAK-SA SAA-TA-NA VEL-KAS!"

Poliisien soittokunnan kannustusryhmä puhaltelee tuossa loppusuoralla munii...kohmeisiin käsiinsä ja päryttelee jotain porilaisten marssilta kuulostavaa.

Ja Vetelin Kepua edustava ryhmä  kirkuu suorastaan hysteerisenä: "Kepu-aa-a, kepu-aa-a, kepu-aa-a, lisäää-ä kepu-aa-a...!"

Rytmikkäästi kuin orava tai jänis ikään, meidän oma Eskomme lykkii kohti  maaliviivaa. Ilmeensä on hieman möllö, niinkuin se luonnollisesti on tällaisen suorituksen jälkeen, silmänsä lurpsuvat ja kieli roikkuu, mutta hän liuúttelee liukkaasti eteenpäin, kohti taas uutta palkintoa. - Miten pitkälle tuo urheilu- ja luistelukenttien Adonis elämässään vielä pääseekään, mahdottomana en pitäisi, etteikö hän jonain päivänä laakersiseppele hiuksissaan, teputtelisi jälleen uudessa roolissa, suuren maailman Harvardin stipendiaattina, laajalti arvostettuna maksavana luennoitsijana!


Arvoisa yleisö ,hyvät kuuntelijat, kyyneleet valuvat valtoimenaan poskillani, Kollenholmenin suuri Sankari,  Vetelin Veiviä edustava Esko Aho on taas maalissa!

---

HS: Esko Aho välttyi ehkä täpärästi... 

You Tube: Hei, olen Nokian johtaja...

2 kommenttia:

 1. Hei, Olen Nokian Johtaja.

  Tämä oli minulle uusi juttu. Voiko mies olla noin ylimielinen. No, ei ole enää Nokian johtaja. Hyvät sille ja kepuloinille.

  VastaaPoista
 2. Kaikki kohtuus olisi Myllylän kuoleman jälkeen edellyttänyt Aholta edes lyhyttä valittelua.

  Nokian osakekurssi näemma on nousussa, kun Aho ei enää ole palveluksessa. Se ei tietysti Ahon lähdöstä johdu, mutta ei siitä haittaakaan ollut.

  "Herra Senior Fellow Harvardin yliopistosta, kuinka paljon Nokia maksoi yliopistolle?"

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)