keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ei - vaan näin!


Kuvituskuvana juttuun millään tavalla liittymätön, iltainen tunnelmahetki jostain Amerikan Yhdysvalloista.

Iltapäivälehdet ilmestyvät aamun varhaisina tunteina, minä puolestani kuuntelin Johnnyn Ihanan aamun useita kertoja näin illan ratoksi.

---

Tänään sai selityksensä valtiopäiväedustaja Antti Kaikkosen sivuilla oleva lause: "Mainettaan parempi". Selvästi kyse on lyhennys lauseesta "Mainettaan parempi - vain ehdollista!"

---

Antti, Antti, asioita on aina katsottava myönteisesti! -  Luulisi, että suuren valiokunnan puheenjohtajuus nyt menee, mutta lainopillinen kokemuksesi alkaa olla jo niin huomattavaa, että kannattaisi alkaa tähyilemaan perustuslakivaliokunnan suuntaan. Ansioluettelossa "laaja oikeustieteellinen kokemus" näyttää joka tapauksessa erittäin hyvältä!

---

Kansanedustajuutesi tuskin loppuu, ihan hyvin tässä kävi! - Mitä ilmeisemmin kohta annat lausunnon itseäsi kohdanneesta tavattomasta vääryydestä ja valitat korkeampiin oikeusasteisiin. Sirkus jatkuu taas muutaman vuoden.

---

Antti, ei hätä ole tämän näköinen, se on suuri ja ruskea ja siinä on vihreää kyljessä!

---

Synkkyyteen on turha vaipua, laitan tähän tunnelmapalaksi iki-ihanan Taunon Palon esityksen, jota voitte illalla mielen nostattamiseksi kuunnella, vaikkapa yhdessä rouvan kanssa. 

---

Ja sitten on tämä Jii Karjalaisen uusi. Nimeltään "Mennyt mies".


2 kommenttia:

 1. Tuo rosvo-roope oli viimeinen niitti, ja kahvit tulivat nenän kautta näppäimistölle.

  Mitä itse asiaan tulee, on jokseenkin uskomatonta, ettei linnatuomio tai muutama häiritse millään lailla kansanedustajan uraa.

  Ilmeisesti se laissa määritelty nuhteettomuus tarkoittaa jotain muuta kuin sitä ettei olisi poliisin vanha tuttu. Mene ja tiedä.

  VastaaPoista
 2. Ei vielä lainvoimaa saatuun rangaistukseen tuomittu, ehdollisvanki Antti Kaikkonen, näytti siinä määrin olevan tuomiosta ja koko prosessista pahastunut, että ajattelin häntä piristää, jos se suinkin on mahdollista.

  Kuten sanottua, kansanedustajan työssä tuomioista on vain etua, ne antavat monipuolista kokemuspohjaa.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)