perjantai 13. huhtikuuta 2012

Mitäs nyt?
Tällä kertaa jätän sen kepulipaavon väliin, ärsyttää se muutenkin, kun tuo mairean naamansa esiin joka paikasta. Vessanpytyn kannenkin avaan nykyään varoen, schlaagin siitä vanha mies saisi, jos sieltä Paavo muikea ilme kasvoillaan kurkkaisi: "Äänestä minua - olen ehdolla kaikissa vaaleissa!"

Puheenvuoro Lennartille (Lennu Niinistö-Haukio):

4 kommenttia:

 1. Töpäkkä kikkeli Lennulla. Mutta typerä nimi koiraksi. (Onkohan Hesarin toimittaja laskenut tämänkin otuksen kakkakikkareet siihen 33. milj. kiloonsa? Luithan jokunen pv sitten olleen paskajutun?)

  Sisäfile? Onko se jotain sisälläsyötävää särjenkylkeä?

  Meillä kun ei ihmisetkään mitään ihme fileitä syö eikä koiria ole, niin sivistyssanaksi kai minä tuon luen...ootas (gatsoo guugelsta) ...ei saatana, näläkä tulloo! kokonaista 330 tuh. tulosta ja kuviakin kaikenlaisita filleistä...

  Jälkikirjoitus: Talven armaan peittämää paskaa ja roskaa riitti tämän päivän polkupyörälenkin varsille Sotkamon taakse ja takasin (85 km). Ihan hirvitti.

  VastaaPoista
 2. Mcdonalds lukee saasteissa, Lennun paskoissa luultavasti: tasavallan presidentti ja rouva Jenni Haukion hyväksymiä Lennun kikkeli on luonnollisesti tasavallan presidentin hyväksymä sekin, jennilläkään tuskin on mitään asiaa vastaan. Jos on kirjoitusvirheitä, tällä uudella nokialai
  sella on aivan kauhea ja hidas kirjoittaa, paskalla työantaja lahjoi.

  Naapuripöydissä ei ole yhtään kaunista, kohta täytyy jatkaa seuraaviin....

  VastaaPoista
 3. Tässäpä sitten aamuksi sulle: http://www.youtube.com/watch?v=AGluazDO0PA

  VastaaPoista
 4. Hyvä kappale, mutta ei sovi suoraan tämän aamuisiin tunnelmiin.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)