keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Koettelee, vaan ei hylkää- SUVI TERÄSNISKA ON ISKELMÄLAULAJA, SUVI TERÄSNISKA ON ISKELMÄLAULAJA, SUVI TERÄSNISKA ON ISKELMÄLAULAJA, SUVI TERÄSNISKA ON ISKELMÄLAULAJA, SUVI TERÄSNISKA ON ISKELMÄLAULAJA, SUVI TERÄSNISKA ON ISKELMÄLAULAJA, SUVI TERÄSNISKA ON ISKELMÄLAULAJA, SUVI TERÄSNISKA ON ISKELMÄLAULAJA!

- Mitä sä keuhkoot siinä... ai kuka on, mitä on? - Tää SUVI TERÄSNISKA, tää iskelmälaulaja, on kokenut ihan järkyttäviä, en oikein tiedä pystynkö mä edes kertomaan...

- Yritä nyt vaan!

- No, kun tämän päivän Iltalehti kertoo, että bändin kaiuttimet oli ehkä kaadettu, eivätkä olisi pystyneet soittamaan, jos ne olisivat rikkoutuneet.  - Eikä siinä edes kaikki! Kaikkein järkyttävintä oli, että jos joku olisi jäänyt niiden alle, siinä olisi käynyt tiesmitä ja tosi huonosti!


- Tuossa on tragedia tosiaan ollut lähellä!


- Niin, mutta ihankuin siinä ei olisi ollut tarpeeksi koettelemusta, niin ARVAA MITÄ ILTASANOMISSA KERROTTIIN?

- En kyllä ikinä arvaa.

- SUVI TERÄSNISKA oli nähnyt, kun autot oli ihan romuna kuolonkolarin jälkeen! - Vaikka sitä rekkaa se ei kyllä ollu huomannu!


- On siinä yhdelle ihmiselle koettelemusta ja kestämistä kerrassaan...ai mikä sä sanoit, et sen nimi oli ja mitä se oikein tekee työkseen?


- SUVI TERÄSNISKA! ISKELMÄLAULAJA SUVI TERÄSNISKA!
 
2 kommenttia:

 1. Juuri tavasin uutista, jonka anti oli se, että julkkis Suvi Teräsniska oli käväissyt heti kolarin satuttua lähellä kolaripaikkaa. Hän oli kääntynyt vielä rampilta katsomaan, että kyllä se auto oli tuusannuuskana. Kuva vahvisti vielä sanoman: Suvi Teräsniska on nyt järkyttynyt.

  Ilta-Sanomien viestintäeetos alkaa olla niin pohjalla, ettei alemmas enää pääse.

  VastaaPoista
 2. Vaatii se toisaalta aikamoista luonnetta soitella lehtiä läpi: "Arvakkaa hei mitä mulle on tapahtunnu!"

  Eikä Suvi missään tapauksessa voi mikään turha tähtönen olla, kun on onnistunut kaksi tärppiä saamaan samalle päivälle.

  Luulen, että jostain aikakauslehdestä löytyy vielä joku laajempi reportaashi, jossa käsitellään laulajan syvästi kokemia arvoja ja elämän tajuamista aivan uudella tavalla.- Sen verran nuori taitaa olla, että ei vielä kuitenkaan sitä: "Rankkaa se on ollut, kokemukset ovat opettaneet!"

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)