tiistai 9. helmikuuta 2010

Jorma seisoo kepussa!

Keskustapuolueen puheenjohtajuudesta käytävä hektinen kamppailu, ja sen tuloksena paljastuva Suomen seuraavan pääministerin nimi, ovat olleet veret seisauttava kokemus, josta jotkut ovat viagraa käyttämällä selvinneet.

Tähän mennessä olen kirjoituksissani, tai ainakin ajatuksissani veikannut ennen kaikkea Ahti Karjalaista, mutta myös Timo "minultalähtee" Kallia, Susan Ruususta, Mikko Alataloa, Victor VladimiroviaPaavo "kunniakepulainen" Lipposta, Zombia ja monia muita.


Arto Merisalo, mies joka tietää - mies joka omisti Suomen ja muodosti siksi hallituksen - sai minut kuitenkin uusiin ajatuksiin. 

Suomen seuraava pääministeri on joko eläkkeellä oleva rajavartioston eversti Jorma Kosunen, Arto Merisalo itse, tai Tapani Yli-Saunamäki. 


Lämpimät onnittelut jo nyt, kepun uudelle puheenjohtajalle ja Suomen pääministerille!

Kaikki kolme ehdokastahan ovat joka tapauksessa eteenpäin menoa nykyisestä.

Mahdollisesti tuleva pääministeri Jorma Kosunen 
(kuva: hs.fi)

Artsi kertoo (uusisuomi.fi)

4 kommenttia:

 1. Ja kepu-riemua riittää! Kiva lippis, tulee ihan mieleen yksi musta kondomimainos, mikä se nyt oli. Vähän vaarallista kyllä seistä alekyltin vieressä.

  VastaaPoista
 2. Lippalakki on komea ja kyllä siinä kyltinkin alla voi seistä, kun vain muistaa itse sanoa, ettei ole myytävänä, jos joku meinaa.

  VastaaPoista
 3. Jorma seisoo kepussaan: kerma seisoo, jo pussaan!

  Yritin pitkään väännellä, että mitähän tuosta saisi, ja tämän sain!

  A.Merisalo on varmaan takavuosien "Kourimisen" tulos kun ja jos omisteli Suomeakin vähän aikaa?

  Mutta mitä Merisalosta nimenä vääntäisimme?

  Sari Melo? (Ei ihan Sarin melonit)

  Niin kuin se lehti, joka tulee rakentajille: Taidan meloa Meidän taloa!

  Kepu on kyllä tämän hetken kuuma nimi politiikan rintamailla, ei maha mittään. Ei pelkästään kaupunkien rajoilla, joissa jo kauan ovat opsakyltit kertoneet karua kieltään: >>>Kes kusta>>>

  VastaaPoista
 4. Joviaali äijähän se Merisalo vaikuttaisi olevan, mutta tietysti hänen ongelmansa on, että syyllinen näyttäisi olevan se, joka maksaa.

  Tai eihänn siinäkään mihinkään syyllisty, kun vastapalveluksia ei ole.

  Sitä olen miettinyt, että Merisalon puulaaki omisti varmaankin sen paloauton siltä varalta, että jonkun kansanedustajan tulipalo olisi yltynyt liian suureksi. Tiedä sitten joutuivatko käyttämään.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)