lauantai 27. helmikuuta 2010

Mä lehden luin
Luin Iltalehden nettiversiota ja tässä tilaisuuteni myös sen kirjoituksia kommentoida.

Olympiakisoihin viitaten pitäisi kai kysyä "hävisikö Suomi tahallaan USA:lle jääkiekossa?" - En kuitenkaan viitsi, kun vielä ehkä vajaa parikymmentä vuotta sitten ajoin elämäni ainoan kolarin erään pelituloksen vuoksi. Silloin vitutti.

Eduskunnan perustuslakivaliokunnan rattimies Kimmo Sasi näyttää ymmärtäneen demokratian todellisen sisällön. "Urheilu pois Yleltä, kun se kiinnostaa enemmistöä; kaupallistenhan sellaisesta pitää huolehtia. "

Jungner-niminen, kohta entinen Ylen johtaja, kertoo että Jeesus oli maailman modernein johtaja. Sivuutan suosiolla Jungnerin ja Jeesuksen vertailun tässä yhteydessä, mahdolliset vertailut jääköön pelkästään Mikaelille.

Totean vain olevani helpottunut, kun ei kuitenkaan sanonut sitä iänikuista Tuntemattoman sotilaan "Messeschmidtiä". Se kun on kaikissa firmoissa jo aikaa sitten siirretty työpöytineen kellarin arkistoon, jos ei ole vielä kenkää saanut.

Jumalan kosto pahalle maailmalle, Kevin Costner, meinasi yleisökadon syynä konsertissaan olevan jääkiekkopelin. Pisteet Kevinille optimistisuudesta.

Thaimaan korkein oikeus ilmoitti takavarikoivansa maan Matti Vanhasen vastineen, Thaksin Shinawatran, varallisuutta.Sellaisia ne taitavat olla, pääministerin hommat.


Ja olihan siellä kaikkea muutakin paskaa, mutta en minä niitä kaikkia jaksanut tähän vilkaista.

Sarjamurhaajia tai haulikkomiespedofiileja ei ollut tällä kertaa yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)