keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Me ollaan sankareita kaikki

Viestintäjohtaja Elisa Lotto-Karjala rojahti myöhään venyneiden neuvottelujen jälkeen eteisen lattialle makaamaan; kuorsaus alkoi kuulumaan lähes välittömästi. - Lapset eivät haluneet äitiään herättää, vaan hellävaroin ottivat yhä sauhuavan Marlboro-merkkisen savukkeen - sellaisen jota saa myös isossa punaisessa, kovassa askissa vain 6,40€ - pois hänen sormiensa välistä, toivat tyynnyn ja peitteen, sekä toivottivat hyvät yöt poskisuudelman kera.

Koska vanhemmuutta nukutti, eikä ollut kaitsemassa, lapset aukaisivat television ja katselivat myöhäiseen yöhön saakka saastaa ja jääkiekkoa. - Niinkuin siinä ei olisi ollut tarpeeksi, alkoivat matsin jälkeen vielä surfaamalla selaamaan internetin verkkoa. - Tottakai, uteliaita lapsia kun ovat, löysivät iltapäivälehtien ja hesarin sivustot, vaikka vanhemmat olivat ne monen mutkan, pornon ja muun, taakse koettaneet piilottaa.


Lapsia nauratti kovasti, kun huomasivat Hartwallin viestintäjohtajan lausunnon, jossa otti tiukan kannan överiksi menneestä juhlimisesta ja esitti toiveen Hartwallin Jaffan vastuullisesta käytöstä. 

Pikku-Williamin naurunpyrskähdyksistä ei ollut tulla loppua, mutta lopulta sai ähkien sanottua: Eihän noiden paskaa kukaan juo, kaikkihan sen tietää, että hifki on parempaa!


HS: sponsorit... 

5 kommenttia:

 1. Onneksi omassa lapsuudessa 1970-luvulla ei mitään tuollaista tapahtunut. Mitä nyt sihijuomaa saattoi joku sarjakuvasankari vahingossa ottaa liikaa.

  VastaaPoista
 2. Muistan elävästi 70-luvulta televisiomainoksen, jossa sanailtiin: Mitä me oikein juotiin ennenkuin meillä oli sihijuomaa? - No ekkö sä ny muista, sitä saakelin ruumiintoiminnot elvyttävää perunaviiniä!

  VastaaPoista
 3. Poistin edellisen blogikirjoituksen/juutuubipätkät, kun huomasin, että se lähes samanlaisena oli monessa muussakin paikassa jo aikaisemmin tehtynä.

  VastaaPoista
 4. Vuan tiijättäkös, että vertaansa vailla on tämäkin savolaisten (kepulaisten?) idea: http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/aloite-kakattomasta-kaupungista-tuo-lis%C3%A4%C3%A4-roskiksia/673026

  Minen ainakaan semmoseen kaupunkiin mene asumaan, josta lähetään paskal... kakalle naapuriin, eli tässä tapauksessa Sonkajärvelle tai Kiuruveelle. Ripulipaskat valluu etelään alamäkeen itsekseen ja päätyvät Lapinlahelle jossa juuri Pulukkinenkin heitti kynänsä nurkkaan.

  VastaaPoista
 5. Uutisessa on tainnut jotain jäädä selkokielisesti sanomatta.

  Ison mustan säkin kanssa naapurikaupunkiin: "täss olis taas teille!" tai "mä en oo mitään teille koskaan antanu, niin ajattelin että...."

  Mutta oikeasti uutinen taitaa olla...

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)