keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Huguettelle


Suureksi suruksi ilmoitettiin, että neiti Huguette Clark on kuollut 104:n vuoden korkeassa iässä. Hänen maallista establismenttiaan jäivät kaipaamaan laajan sukulaispiirin lisäksi valtava ystäväpiiri - jopa aivan tuntemattomat osaaottavat.

Erityisen liikuttavan tapauksesta tekee sukulaisten rakastava huolenpito - siitä huolimatta etteivät koskaan onnistuneet Huguettea näkemään, heidän lämmin välittämisensä ja rakkautensa ulottuu jopa - kaikille kovasti rakkaan - vainajan viimeiselle matkalle ja vielä senkin jälkeen.

Erityisen raskasta huolta sukulaiset ovat joutuneet tuntemaan siitä, että asianajajansa ja kirjanpitäjänsä saattoivat otaksutusti huolehtia  vainajasta, etenkin loppuvuosinaan, jopa liian hyvin. - Asianajaja puolestaan on tämän suuren surun ohella joutunut  kärsimään myös syyttäjäviranomaisten ahdistelusta, joten surunvalittelunsa hän saattoi esittää vain oman asianajajansa välityksellä.


Tällä kaikille niin kovasti raskaalla hetkellä, voi vain toivoa, että niin rakastavat sukulaiset, asianajaja kuin kirjanpitäjäkin pystyisivät, suuresta surustaan huolimatta, järjestelemään käytännön asiat. - Kovasti raskas asia on huolehtia raha-asioista menetyksen hetkellä, mutta hetkeäkään ei voisi epäillä, etteivätkö tähänkin saakka suurenmoista välittämistä ja uhrimieltä osoittaneet osapuolet siihen pystyisi.


---

IS: 104-vuotias kuoli

English wikipedia: William Clark

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)