sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kunkkuhai

Lauantain Iltasanomat käsitteli Ruotsin Kuningas Kalle Kustaata hieman ilkeästi: Lettström ja muut isot pojat viekottelivat kunkun sinne sun tänne. - Aivan kuin Bernadotte-suvun degeneraatio olisi jo niin pahalla asteella, etteivät raukat ymmärrä itse juuri mitään.  

Silvia on kyllä saattanut aikanaan olla aika vihainen, kun kunkku on yökerhoreissunsa jälkeen sanoa paukauttanut, silmät suurina pullottaen: "Niiltä näky melkein tissitkin!" - Hetken päästä kuningatar on epäilemättä jo lohdutellut kuningasta, tämän itkiessä lohduttomasti: "Mä hukkasin mun kruunun jonnekin!"


 Miksi ruotsalaiset saavat aina kaiken hauskan?

Rojalistien olisi aikoinaan pitänyt olla lujina ja kruunata Friedrich Karl Hessen-Kassel vaikka pakolla Suomen kuninkaaksi. - Iltapäivälehdet voisivat nyt kirjoittaa koneet sauhuten oman kotomaan Fredi kuudes Hessen-Kasselin,- lempinimeltään Hesseli-Kasseli, ihmeellisestä elämästä.


Kuningassuvussa voisi meilläkin olla, ainakin kruununprinssinä, Kustaa, joka myönteisen julkisuuskuvan vuoksi, poseeraisi lehtien kuvissa maatilallaan; yhdessä niistä talikko kädessään höyryävän kasan päällä -- kuvatekstinä: Kustaa ja paskaa.

7 kommenttia:

 1. On se nyt kummaa, jos edes kuninkaana ei saa pitää vähän lystiä. Kuningatar ottakoon oppia Kati Tervosta, joka sanoo viisaasti, että miehen pitää saada mennä. Jari nyt on semmoinen, että menee vaan.

  Silviakin voisi alkaa vaikka kirjailijaksi ja kuvata kuninkaan metsästysreissuja.

  VastaaPoista
 2. Tervot ovat kuitenkin aika haaleita varakuninkaallisiksi. - Ja kuka sen tietää, mitä Kati niihin jääkaappiin valmiiksi tekemiinsä voileipiin oikeasti väliin laittaa.

  Ei sitä tiedä vaikka Silviastakin joku kirja pian ilmestyisi. Imuroi linnassa isänsä uniformu ja jatsarit yllään, palvelusväkeä komentelee saksankielisin komentosanoin ja donnerwetterit lentelevät kun kiukuttaa.

  VastaaPoista
 3. Kustaa ja paskaa, paskaa jo kuskaa ja tästä päästään kurkunviljelyssäkin käytettävien geenimanipuloinnin antamiin ensimerkkeihin siitä, mitä seuraa kun kurkkuun käydään käsiksi suunnalta, joka on luonnostaan luonnoton. (Väittäähän ne, ettei manipuloida, mutta uskooko kukaan?)

  Ennen olivat syväkurkut asialla kun julkkiksille ja presidenteille haluttiin jäynää tehdä, mutta nyt ovat saksalaiset kehittäneet tappajakurkun joka käy suoraan asiaan.

  Suojelkaa kurkkujanne, tulevaisuuden kustaat ja nixonit!

  (En sanonut edellä mitään järkevää, mutta tein tämän tahallani sillä pala kurkkua juuttui kurkkuuni illalista syödessämme)

  VastaaPoista
 4. Oli tuossa kuitenkin enemmän asiaa kuin omassa kirjoituksessani, minä kirjoitin vain kuninkaallisista.

  Pala kurkkua kurkussa; ruoanpalasiin on moni kuollutkin, Heimlichin otetta on varmaan melko vaikea tehdä itselleen.

  Myrkkykurkku taisi olla espanjalaista alkuperää, eli siten nimeltään varmaan "Juan Carlosin tehokurkkua!"

  VastaaPoista
 5. Aasinsiltaa (Huan Carlos) pitkin Kalle Kustaaseen.

  Kalle Kustaalle taitavat soida jo kellot, sillä mies valehtelee huonosti. Kunpa se alamaailma julkaisisi Kalle Kustaan kuvan munasillaan.

  VastaaPoista
 6. Juuri meinasin laittaa päivitysmaininnan: Saamiemme tietojen mukaan kuningas kieltää, että siltä melkein olisivat tissitkin näkyneet - napaakaan ei näkynyt, koska en edes ollut siellä, kertoi kuningas haastattelussan.

  Haastattelun päätteeksi kuningatar Silvia löi Callea käsilaukulla päähän: Senkin sika!

  VastaaPoista
 7. Saksalaiset viranomaiset ovat nyt todenneet, etteivät myrkytykset sittenkään ole Juan Carlosin maan aiheuttmia. - Minua laittaa vähän mietityttämään, ettei vaan sittenkin Carl Gustaa??

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)