maanantai 9. toukokuuta 2011

Hurjaa menoaHirmuinen mieliä kuohuttava rikostapaus sattui pohjoisessa Uleåborgissa, kun poliisimiehet yhyttivät epäilyttävän moottorizykelin sofööreineen.

Hurjastelijaa joutuivat väistämään muun ja muassa monet trafiikkimerkit ja kaupunginprokuraattorin asuintalo. Erään läheisen talouden yläkerrassa asuva työssä käyvä leskimies sai tapauksesta sydämenoireita ja hingiitin.


Jatkotutkimuksissa selkeni, että sofööri oli vain hieman toisella kymmenellä, tämä lienee erityisen raskauttava asian osa. Sekä häneltä että kyyditeltävältä puuttui koko tapauksen ajan päästään turvallisuuskovikehattu.

Kaikki tarvittavat virallisdokumentit hurjastelijalta samaten puuttuivat -- moottorizykelin ohjastamiseen lisensoivan lupablanketin saaminen siirtynee senmyötä ajankohtaan, jolloin rikollinen täyttää 45 vuotta.


Syyllinen odottaa rikosvyyhdin käsittelyä Uleåborgin lääninvankilassa.
---


(HS:n rikosuutinen tässä)

2 kommenttia:

  1. Taidettiin lauantaina alkuillasta nämä suurrikolliset nähdä, pöristivät nuoruuden innolla Linnanmaan markettien pihanmaalla.

    Tässäkin tapauksessa siis saatiin todiste, että lain pitkää kouraa kukaan pääse pakoon. Rikostoimittajalla taisi vielä olla SEAL-ihannonti päällänsä, kun juttua kirjoitti. Poikien onneksi operaation suoritti Suomen poliisi, ei SEAL.

    VastaaPoista
  2. Pojat tihurtavat kuulusteluhuoneessa kauhusta kankeina: "No pakko siinä oli kahvaa kääntää, kun se poliisiauto tuli renkaat vinkuen ja sireenit päällä niin kovaa..siinä taisi yksi mummokin jäädä sen alle ja ajateltiin, että meistä se ajaa yli varmasti!"

    SEAL kuulostaa tietysti äkkiseltään liioittelulta, mutta näyttäisi siltä, että sellaista jossain vaiheessa tarvitaan, jos terrorismi tällä lailla kehittyy parkkipaikoilla.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)