lauantai 31. toukokuuta 2014

Vaalit käyty, pulina yltyy
Tänään taisivat viimein poistaa kristillisdemokraattien Jouko Jääskeläisen vaalimainokset pois kylämme keskustasta. Toivoa sopii, että jälkiäänestäminen oli runsasta, vaalipäivän jälkeen Joukolla oli vain 610 ääntä plakkarissa.

---

Kokoomuksen ex-ministeri Suvi Lindén kertoi toimittaja Rita Tainolan haastattelussa putoamisestaan eduskunnasta. Suvi ei pudottuaan itkenyt, mutta hänestä tuntui, kuinka "rautaesirippu putosi hänen eteensä"

Suvi ei halunnut tarkemmin määritellä, jäikö hän itse mielestään Varsovan liitoksi, vai tunsiko eduskuntaan selvinneiden muuttuneen Neuvostoliitoksi.

---

Europarlamentista pudonnut Eija-Riitta Korhola kertoi näyttävästi Ilta-Sanomissa, että hänen putoamisellaan oli tarkoitus. Eija-Riitta on enemmän kuin oikeassa. Demokratioissa tarkoitus ja merkitys on, ettei ehdokkaalla enää ole äänestäjien luottamusta. Hus, hus, kuten sanotaan.
---Sdp:n solvaaminen ja kuoleman ennustaminen on lehdistössä yltynyt niin kovaksi, että jutut ovat alkaneet naurattaa. Goebbelsit on jossain tarkasti luettu: toistamalla riittävän pitkään, asiat muuttuvat ihmisten mielissä tosiksi.

Minä luulen, että porvarilla on pelosta päässyt huono housuissa, kun Antti Rinne valittiin puheenjohtajaksi. Pelko ei tuoksu, kyllä se haisee aika pahalle.2 kommenttia:

  1. Hesarissa demareiden alamäkeä taidettiin selitellä pitkään ja hartaasti. En muista enää mikä se syy oli, mutta kyllä se kerrottiin. Todettiin, että kokoomuksella ja keskustalla menee hyvin, samoin vasemmisto ja vihreät ovat nousujohteisia, persut taas laskujohteisia demareitten kanssa. Kaikkeen kerrottiin syy.

    Tuo Jääskeläisen kuva olisi hauska mökin pikkulan ovessa, kellä semmoinen on. Viereen voisi ripustaa kynän mieleenjuolahtumia varten. Voisi tulla kivoja graffiteja ja runonpätkiä.

    VastaaPoista
  2. Helsingin Sanomat on aina osannut perustella pitkään ja hartaasti. Toisinaan eivät perusteluita suvaitse juuri lainkaan antaa, mutta uskottava ne on, ei sille mitään mahda.

    Jääskeläisen patsas pikkulassa. Kyllä se siellä on.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)