lauantai 17. toukokuuta 2014

Oowee-Oohla
Iltalehti kirjoitti hienon artikkelin, otsikolla: "Tässä on Remun mahtava Cadillac". Kyseinen 70-luvun auto ei tietenkään ole, tai koskaan ole ollut, Remun tai muiden Hurriganesin jäsenten omistama. Yhtyeen viimeisen lp:n kuvituksessa sitä käytettiin, videokin kertoman mukaan tehtiin.

"Iltalehti pääsi ainoana mediana mukaan ajelulle". Ihmetellyt olisin, jos olisivat maksamalleen kesäajelulle Iltasanomat, Hymyn ja Seiskapäivään kutsuneet. Noinkohan olisivat edes tulleet: "Tässä on juuri nyt aika kiirusta, pitää kirjoittaa kissasta, joka meinasi melkein kiivetä puuhun: ainekset katastofiin olivat ilmeiset."

Kuvaus Porvoossa oli varmasti tärkein, mutta vaikeaa ei ole kuvitella toimittajan ja Remun välistä keskustelua kokonaisuudessaan.

- Aika kylmää tääl viel, vaik aurinko paistaa.

- Nii-i.  (Ei se noin mennyt, tossa artikkelin videollahan se on! kirj.huom.)


Kirjoituksen sisällön puuttuessa, sitä täytyy keksiä. Kuin vaivihkaa juttuun mukaan on saatu se kuuluisampi Cadillac-merkkinen auto, se 50-lukulainen, joka oli Roadrunnerin kannessa. Remu osti sen kuulemma muovikassillisella rahoja, joita ei oltu laskettu. Cisse pahalainen myöhemmin myi auton, Remulle siitä mitään kertomatta.

Jaa, mitäs minä tässä horisen, mikä se mul sit on se niinku pointti?

Kuhan bamlaan pörinää, heittelen huttua ja velliä sekaisin seinille - ja pointti, tutkaimen kärki ja keihään varsi,on Uuuuuui- Uuula!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)