tiistai 20. toukokuuta 2014

Väännä ja huuda!
Persu sentään tätä elämää. Maailman yhden tunnetuimmista cover-bändeistä, Led Zeppelinin, epäillään jonkun kappaleensa tehneen ihan itse. Rolling Stonesia väitettin rokimmaksi kuin Beatlesia.

Purekaa jenkki, Jagger ja ruumiinsyöjä Richards, ja repikää näistä. Tämä varmaan jo itkettää, eikö niin?Nämä eivät tietenkään ole Lennon-McCartney sävellyksiä, mutta selvästi sen kertoivat.

4 kommenttia:

 1. Kaunista päivää Rikhardson pitkästä aikaa, uteliaisuuttani kurkistin tännekin, enkä pettynyt ollenkaan:) Kyllä nämä pojat latoivat musiikkia, marissa tai ei, jota kelpaa vielä jälkipolvienkin coveerata. Kaiken lisäksi osasivat soittaa ihan ite ja osasivat esittää letkeästi myös muiden kappaleita, kuten allaoleva osoitti.

  VastaaPoista
 2. Tuo oli hyvä tuo Rikhardson: Riku Riemu alias Keijo Rikhardson. En muuten sanoisi näitä letkeiksi, hyvinkin tiukkkaa rokkia ovat.

  Rollareiden erittäin suureksi ansioksi on laskettava, että he nostivat vanhat blues-ukot listoille ja lehtiin: uuteen ja heille lähes ennen kokemattomaan suosioon.

  VastaaPoista
 3. Ja tuo ruumiinsyöjä oli sellaista provokatiivista kirjoittamista. Richards kyllä kertoi nuuskanneensa kuolleen isänsä tuhkaa yhdessä kokaiinin kanssa, mutta ilmeisesti kyseessä oli vitsi, kuten jälkeenpäin selitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi luoja, ehkä siitä olisi tullutkin ihan hyvät fibat, mut meikäläinen on vähän lapsellinen näissä kunnioitusjutuissa, niin isän kuin jonkun muunkin suhteen:)

   Poista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)