keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Keskusrikospoliisista päivää

Suomen keskusrikospoliisista päivää, laittakaa joka iikka kätenne pöydälle ja ottakaa aivan rauhallisesti! - Joudumme laittamaan teidät rautoihin siksi aikaa, kun selvitämme kaikkien henkilöllisyyden! - HEI PENA, TARKKANA SIELLÄ,  - MERKEL JA HOLLANDE YRITTÄÄ IKKUNASTA!

Jaahas täällä onkin joku häirikkö. - Se on kuule ihan sun oma vikas, että jouduttiin käyttämään kovempia konsteja, kyllä se pitäisi tietää, että poliisin antamia määräyksiä on toteltava! - Ai että oikein kuningas  Kaarle Kustaa. Kuules nyt jätkä, sun titteleilläs ei ole tässä mitään merkitystä,  - jos olisit heti uskonut, niin olisit säästynyt ilman tollasia ikäviä nirhamia ja muutenkin olis ollut helpompaa. Oletkos nyt ylpeä itsestäs?


Onkos täällä näkynyt sitä David Cameronia? - sillä onkin aika kovat haut päällä!

8 kommenttia:

 1. Minäkin luulin tähän saakka, että on olemassa vain yksi maailmanpoliisi USA. Aika kauan salassa pitivät meiltä. Oireita näkyi toki kun ei enää talouspuoli alkoi vaatia supistuksia, mutta nythän syyt selvisivät: se on suurempien asioiden ja aatteiden edessä uhrauduttava/uhrattava vaikka omansa.

  Konnat kuriin!

  (Sivumennen sanoen ja ihan oikeasti jos Kaukasuksen asukkailta kysyisi, niin suurempaa roistoa eivät osaisi nimetä kuin mitä Kremlin herrat heille aina ovat edustaneet.)

  VastaaPoista
 2. Ps. "ei enää" ei kuulu kommenttini sanojen joukkoon: yrittivätkö supon miehet keretä toppuuttelemaan kesken kirjoittamiseni?

  VastaaPoista
 3. Jostain niitä sanoja tulee.

  En yhtään epäile, etteikö se Putinille tekisi ihan eetwarttia virua välillä tyrmässä, mutta yleensä kansainvälisessä diplomatiassa ei ole totuttu toimimaan näin suoraviivaisesti silloinkaan, kun tarvetta on ollut.

  Kalle Kustaa minun oli pakko laittaa mukaan, vaikka olen tietoinen siitä, että sattumalta juuri samalla hetkellä kun hän astui/istui (v.1973?)pallilleen, ruotsalaisessa lainsäädännössä estettiin kuninkaan osallistuminen politiikkaan täydellisesti. Ehkä tässä oli kyseessä jotkut kissan- tai prinsessan ristiäiset.

  VastaaPoista
 4. No, heristelihän se Bush-nuorempi nyrkkiään Irakin Sattamille ja kutsui peräti Hulluksi koiraksikin vihollistaan. Samalla aikajanalla tuli meille "paremmille" ihmisille "paremmissa" valtioissa selväksi, missä sijaitsevat "Pahan akseli"-valtiot kansainvälisine terroristeineen ja luvattomine ydinaseineen -joita ei sitten kasapäin löytynytkään. Itse Hullukoira vain säteili eräässä maakuopassa kuin kiljutynnöri.

  Oliko täysimittaista katetta poliisipäällikkö Bushin tuomion julistamisella ilman oikeudenkäyntiä?

  Putinilta muistan, kuinka hän uhosi terroriteon (Moskovan metro) jälkeen jotenkin näin "...ne roistot kaivetaan kuin rotat viemäreistään ja ammutaan siihen paikkaan..." Viittilöi siinä samalla Kaukasukselle päin kuin se ilmanmuuta olisi selvää ollut.

  Ja tämä Kadyrov-roiston paijaaminen Gebardieu-"huumorilla" sävytettynä ottaa aika tavalla pattiin jos ryhtyy miettimään.

  Entä kaikki toimittajien murhat ja muiden erimieltä olevien vaientamiset joiden takia ei Putinin pää juurikaan ole tutissut vaikka on varsin hyvin tietoinen, mistä niitä johdetaan?

  Minusta vikaan eivät ole menneet ne, jotka tämänkertaiset otsikot aikaan saivat vaan vikaan ovat menossa ne, jotka nyt tapausta alkoivat hyssyttelemään.

  VastaaPoista
 5. Vaikea koko jupakasta on minun ymmärtää yhtään mitään. Miksi joku laittoi nimen listalle, miksi joku kertoi sen tiedotusvälineille?

  Putin on juuri se miltä näyttääkin, mutta minä olen pessimisti. Joskushan siitä aika kuitenkin jättää, mutta muuttuuko asiat paremmiksi, tuleeko parempi kgb-upseeri?

  Arabien kansannousut pystyi arvaamaan. Mubarak oli paha, pahempaan ollan menty. Gaddafi oli hyvin paha, onko nyt yhtään paremmin?

  Oliko tavallisen kansalaisen parempi olla neuvostoliitossa kuin nyky-venäjällä, entä Saddamin ajan Irakisssa ennemmin kuin nykyisessä?

  Demokratiaa tietysti, mutta sitä ei kai edellämainittuihin ole odotettavissa, jos ei yhdysvaltojen pyssynpiippudemokratiaa lasketa.  VastaaPoista
 6. Pitää mielikuvitella itsensä turhautuneeksi poliisihallinnon virkamieheksi jolla on sopivasti kytköksiä iltapäivälehtiin ja runsaasti mielikuvitusta.

  Sitähän tässä on tarvittu.

  Ymmärtämisellä nämä asiat eivät tietenkään tule miksikään. Eikä salaliittoteorioita väsäämällä.

  Maailmanmyllyn kivet pyörivät ja jauhavat ja välillä sylkäisee akanoita ja välillä jyviä. Paskaksi vain on tahtonut nykyisellään kaikki muuttua kuin viime kesäiset vilja- ja perunasadot sateiden jäljiltä.

  Mikä antiMidas maailmassa nyt hääränneekään.

  Venäjällä menee tietyllä kansanosalla helevetin hyvin, sitten on niitä, joilla menee hyvin ja lopuilla hyvin huonosti.

  Rajakaupunkimme kauppamiehet siirtelevät venäläisten tuomaa rahaa omien oligargiemme taskuihin hirvittävällä vauhdilla ja se kai tämän maailman tämänhetkinen päätarkoitus olla ja elää on, muusta viis.

  Mutta luultavasti sanomisen ja liikkumisen vapaus on tärkeimpiä toistaiseksi kansankeskuudessa siellä.

  Ville Haapasalon ohjelmaa olen välillä katsonut ja näyttää siltä, ettei miliisi joka paikassa ole toppuuttelemassa ja ihmiset, joita tapaa, ovat yleensä aika onnellisen tuntuisia (valintaa tietenkin ohjelmaa varten tekevät).

  Kääntöpuolella ovat maailmanmaineeseen nousseet, tonkivat journalistit. Niitä vallanpitäjät eivät rakasta missään, eikä minkään järjestelmän piirissä.

  Suomessakin haluavat hiljentää äänessäolijat ja sehän onnistuu parhaiten lisäämällä muuta melua. Sen osoittavat viimeaikojen "kohu"-uutiset Rajalan "paljastuskirjasta" alkaen tähän Putin-hirvittelyyn. Millään niillä en näe olevan elämän tai yhteiskunnan kannalta muuta merkitystä kuin että peittää alleen kaikki muu likainen toiminta. Tämäkin koulujen kurinpitojuttu hoituisi paljon vähemmin otsikoin; tutkisivat ensin ja sitten hutkisivat, ja meluisivat jos enää meluun on aihetta. Peruskysymyksiin kaiken takana ei kuitenkaan tulla koskaan puuttumaan koska niiden hallinta on jo aikoja sitten karannut käsistä.

  VastaaPoista
 7. Turhautunut niin, mutta kannattako yhden vitsin vuoksi virkaansa menettää. Sehän nimittäin lienee selviö, kun osoittaa toisaalta sopimattomuutensa poliisiksi, toisaalta erään rekisterin kyseenalaisuuden. Ja tekee naurettavaksi koko organisaation.

  Keskusrikospoliisille ja sen rekisterille nauravat nyt naurismaan aidatkin.

  Saas nähdä kumpi johtoportaasta tekee oikeat johtopäätökset ja eroaa: Paatero vai Päivi Räsänen, vaiko peräti molemmat?

  Aika huonoja kokemuksia minulla on venäläisistä turisteista,tosin en heihin usein ole törmännyt, itärajan kaupungeissa kun en viime vuosina ole käynyt. - Tuppaavat olla sellaisia rikkaita öykkäreitä, jotka ovat tottuneet tekemään mitä itse tykkäävät. Ei kai siellä tavallisella kansalla kovin usein ole varaa tänne edes matkustaa.

  Haapasalon ohjelmia olen katsonut, ne ovat olleet minusta hyviä, vaikkakin vähän juosten kusten tehtyjä. Ymmärtää edes vähän siitä, miten valtava maa se on, ja miten paljon kaikenlaista se sisältää.

  Joskus tietysti epäilee, että joku kohu synnytetään peittämään oleellisia isoja asioita, hyvin voi niin ollakin. Mutta totuus on myös se, että meidän ihmisten huonoa makua ja paskanrakastamista ei voi koskaan yliarvioida.

  Epäilemättä kaikkein tärkein viime ajan tapahtumista, on Rajalan kirja Katri-Helunasta. Siitä hiekassa alasti piehtaroijasta ja sen entisestä narsissimiehestä.

  VastaaPoista
 8. Persut alkoivat pöljäilemään.

  Linkkaan tähän asiantuntevan ja fiksuimman näkemäni kirjoituksen tapauksesta.

  Keskusrikospoliisin rikosylikomisario Elfgren kirjoittaa.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)