tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vappuviipperä viputtaa
Teoreettiset perustelut kuuluvat olevan hukassa, mutta ydin on säilynyt; tänään saa jokainen ryypätä enemmän kuin pystyy. Vapunpäivänä kaupungeissa leijuva vanhan viinan lemu on tiettävästi ainoa haju, joka näkyy avaruudesta asti.

---

Kauhuelokuvan ystävät saivat mieleisen uutisen, kun keskustapuoluetta pitkään johtanut Timo Laaninen, kertoi ohjaavansa omaan käsikirjoitukseensa perustuvan viidennen Alien-elokuvan, nimeltään Kepu nousee!

Elokuvat muistamme erityisesti niiden shokkiefekteistä, kun lopullisesti tuhotuksi luultu peto työntyi esiin ihmisen rintakehästä. 

Oletko varma, ettei kepu asu sinussa? Kukaan ei voi olla täysin varma, onko nimensä merkitty jäsenrekisteriin. - Luojan tähden VAROKAA, se saattaa olla jo täällä!


----

Ennen varoiteltiin, että älä lyö vappuna örveltävää teekkaria (nyk. aakkari), hän saattaa jonain päivänä olla pomosi. Tämä on syytä pitää mielessä tänäkin vuonna, toinen lyönti on jo varsin kamalaa, kolmas aivan hirveää, samoin neljäs ja viides. Potkiminen on ehdottomasti kielletty!

---
 
Usein olen pohtinut, keneltä ne sitä jalustoineen ja altaineen viisimetriselle Haavi Mantalle laitettavaa ylioppilaslakkia oikein lainaavat. Aavistus minulla on, mutten kerro. Töölööstä ne sen hakevat.Vasta vapunpäivänä liputetaan Suomen lipulla. Polkupyöriä tai sammuneita kavereita ei tankoon tule aattona nostaa, narut eivät kestä.

Jos vappupuheita menette kuuntelemaan, muistakaa, ettei saa huudella: "Älä valehtele!" ja "Ootko varma!"


4 kommenttia:

 1. Olen monet elämäni vaput ollut humalassa, mutta on niitä kulahtanut myös jotain hyödyllistä tehden, yleensä timpuroidessa.

  Täksi vapuksi on läjä käytöstä poistettuja ikkunoita ja muut tykötarpeet pihassa joten murjaisempa ensin kakan ja sitten alan tekemään kasvihuonetta.

  Hyvää Vappua Riku; sama islanniksi ihan vittuillessani (en sulle) koska siellä alkaa sama pelinpolitiikka jälleen jota meillä on harrastettu 20 vuotta.

  VastaaPoista
 2. Kun Islannin poika maailman valloitti, meinattiin että siellä olisi pimeää venäläistä rahaa takana. Ei ollut kuin saarimaan oma pyramidi.

  Ei se rahaspekulanteille mikään oppimiskysymyskään ole, yleensä se heille kannattaa, joku muu maksaa laskun.

  Selvinpäin minullakin koko vappu menee, muutenkaan en erityisesti ole minkään juhlapäivien tai niiden rituaalien hartain palvoja.

  Hyvää vappua, Valto!

  VastaaPoista
 3. Sama täällä eli klara vappen med krana vatten. Voikaa hyvin.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)