maanantai 18. heinäkuuta 2011

ViestintämogulointiaYlen uutiset kertoivat: "Mediamogulin oikea käsi pidätettiin".

Kyseessä on tietysti median suurmoguli Rubert Murdoch, ei esimerkiksi joku elokuvamoguli. - Eikä Hollywood tuon laajuista puhelinten salakuuntelujuttua olisi pystynyt keksimään!

Luulisi, että mogulina toimiminen on vaikeaa, kun oikea käsi on pidätetty, toisaalta tulee myös mieleen: eikö vasen käsi tiennyt, mitä oikea tekee?

Rubertin käsien välisen alueen tilanteesta en lähde arvailemaan mitään.

Meillä koto-Suomessa tietosuojavaltuutettu kertoi sairaanhoitohenkilökunnan suorittaman potilastietojen urkinnan olevan jo lähes maantapa.  - Tiedot ovat tietenkin useassa tapauksessa suorastaan veret seisauttavan mielenkiintoisia, ainakin jos potilas vielä elää.

Eikä sen riemun siihen pidä päättymän.

Viestintä- ja liikenneministeriö haluaa antaa vainajan sähköpostitunnukset omaisille.  --  "Kattokaa nyt tätäkin, sehän on saatana ollut ihan kahjo!"

Voi kai testamenttiin kirjoituttaa: "Muistakaa viedä roskapussi keittiöstä, sähköpostin ja muiden sivujen tunnukseni tulee polttaa kanssani, ei mulla muuta, Morjens! - eiku ainiin, velat saatte jakaa lakiosien ja mielenne mukaan!"


Kuvassa Rubert suorittaa mogulin töitään vielä molemmat kädet vapaina.

4 kommenttia:

 1. Kummalakohan käellä se pyllynsä on tottunut pyihkimään? Vai olisiko näillä pikkuisen parempiosaisilla robottikäsi sitä varten hyyskässään?

  VastaaPoista
 2. Täytyy myöntää, ettei minulla ole harmainta aavistusta Rubertin pyyhintämetodista, enkä oikeastaan haluaisi pohtiakaan.

  Mutta kun täytyy, veikkaan että palvelija on siihen erikseen ja isoja seteleitä käyttää.

  VastaaPoista
 3. Moguli meinasi saada kakusta tänään, mutta hitto kun hutiloi se mies! Kakun sisään pitäisi laittaa näissäkin tapauksissa jotain painavaa sisälle (viila tms) että lentelisi liitelemättä syrjään kauempaakin. Tai voisihan sen (kakun) sijoittaa kauko-ohjattavaan liidokkiin...

  Muuten Kalevassa otsikko: "Puhelinvastaajaan tunkeutuminen on erittäin helppoa"

  Mitä ihminen muuta siellä tekee kuin vastailee mitä sattuu vastaajasta?

  Ei siellä sopine masturboimaankaan, tai kakkimaan. Ja syödessäkin saattaa muutkin vaatteen kuin solmio sinapoitua.

  VastaaPoista
 4. Ainakin paljastui Rubertin 42-vuotiaan vaimon tehtäväkenttä; hän toimii henkivartijana. Pyyhkimistehtävääkään ei voine pitää poissuljettuna mahdollisuutena.

  Ehkä hän nousi ylös laukustaan nessu-liinoja kaivaakseen, huomattuaan sieltä nyt jotain kakun tapaista tulevan, - käsilaukku oli kuitenkin tyhjä, joten suuttui ja oli vähällä hakata koko kakuttajan.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)