maanantai 20. syyskuuta 2010

Selvä tapaus

Itä-Uudenmaan poliisi epäilee syylllistä.

 - No ei, ei se ollu yhtään Niinistön näköinen, pikemminkin niinku Lipponen! Niin justiinsa,  tai ainaki niinku joku EU:n puheenjohtaja, tai mitä niitä on. Mersulla se kuiteski ajeli...tai semmosella isolla autolla.
- Hmphh, ai vielä mersulla...tapaus vaikuttaa selvitetyltä, José Manuelillahan on siinä kuvassa se outo sädekehä, niinku se yrittäis esittää jotain.  Pojat, ettikääs mulle sen tiedot!

(kuva: hs.fi: Poliisi etsii...)

7 kommenttia:

 1. Poliisithan tietenkin käyvät kysymässä alibia itse Barrosolta koska epäily täytyy tietenkin sulkea pois.

  Lähettävät vielä komissaario Nykäsen Puijon Poliisista komissaari Barrosoa kuulustelemaan: "Missees olit ja mittee teit viime syksyn laavantaena klo 14.44? Kuka totistaa? (Tulkkausta ja mutinaa -mulkkausta ja tutinaa) Jaahah, selevä homma. Sitä eppäelinnii ettet ou sillon sinne joutanu vuan mukavahan tuota olj´ tiälläen piästä pistäytymmään. Kalliita vuan nuo lentoliput näen lyhyvelle reissulle. Tuosson muikkukukollinen anteekspyyntöö ja terveesiä meejän emännältä teejän emännälle..."

  VastaaPoista
 2. Tuo Nykänen kyllä kuulostaa olevan mies paikallaan siihen hommaan.

  Mutta jos ne sittenkin lähettää jonkun, jolla on aivan toisenlainen linja: "Elä sinä saatanan kutale vehtaa meirän kanssa, tää on ihan selvä juttu, meillä on varmat silminnäkijälausunnot ja kaikki!" Helisyttelee sitten käsirautoja ja muljauttelee vielä silmiään.

  Ideana tunnistamiseen tuo julkisuuden hahmoon vertaaminen on hieno. Poliisilaitoksille voisi koota kaikista kansanedustajista konnagallerian, josta todistajat saisivat valita lähemmäklsi osuneen. Lipposen kuva extrana, kun se kuitenkin muistuttaisi "pokaa" useassa tapauksessa.
  ---

  Olin hieman liikenteessä, jostain syystä en pysty kännykällä kommentoimaan tähän omaani, vaikka esimerkiksi Iineksen blogiin se onnistuu. Varmaan jotain asetuksissa(?)

  VastaaPoista
 3. Blogilla on uusi look!

  Vähän kuin jokin lehti; sopii hyvin blogin tematiikkaan. Parhaat palat ovat säilyneet ennallaan.

  VastaaPoista
 4. Kyllä niin, dillingeri yhä edelleen.

  Vaihdoin pohjan lopulta, kun blogger näitä tuppasi. Simple-malli hieman säädettynä.

  Jotkut blogipohjat tuntuvat hidastavan tietokonetta, etenkin sellaiset, joissa on vielä taustassa joku kuva. Tämä ei sitä tunnu tekevän, ja näyttää ainakin minusta hyvältä, vaikka uusi saattaa vähän aikaa oudoksuttaakin.

  VastaaPoista
 5. Tarkoitin kyllä tuon ylimmän ukon kuvaa...

  Ei vaan ei, sekin on kyllä hauska, mutta Dillinger on tavaramerkki, jonka poisjättö saattaisi muodostaa vakavan uhan.

  Jokuset blogit avautuvat meikäläiselle liian hitaasti, ja niissä on yksinkertaisesti liikaa tavaraa ja vilkettä ja välkettä. Tämä ei ollut sellainen. Itse ajattelen, että teksti ja keskustelut ovat pääasia, välkkeistä en piittaa.

  VastaaPoista
 6. Vahvistussana oli muuten PIMPO.

  Olisi kiva, jos bloginpitäjä voisi itse valita vahvistussanalistan.

  VastaaPoista
 7. Aika paljon olen kanssasi samaa mieltä, välkkeet ja vilkkeet ovat usein häiritseviä. Miksi sitten tässä niitä kokeilen; en tiedä, ehkä siksi että ne ovat saatavilla. Enkä suhtaudu tähän omaan blogiini sillä lailla vakavasti. Tämä on minulle vain terapiaa ja itseni hauskuuttamisen muoto.

  Tuota dia-esitystä oli vain kiva näperrellä.

  Minun tässä antamalla luvallani, voit seuraavan kerran käyttää vahvistussanaa Unelma.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)