tiistai 3. marraskuuta 2009

Vielä koskematon
(Kuva Iltalehden Iltasanomista lainaamasta uutisesta.)
Kyllä meitä nyt helpotti, kun rikoksista vankilaan tuomittu, mutta vankeusvangin statusta ulkomailla välttelevä vankirouva on taas lähtenyt.

Pidin kyllä lompakostani tavallista parempaa huolta, kun kuulin, että joku talousrikoksista tuomittu on liikkeellä. Laitoin sen varmuuden vuoksi aina öisin lukittuun kaappiin, vaikkei siellä mitään rahaa ole. On siellä sentään kirjastokortti ja joitain poonuskortteja.


Tullee rouva sitten taas käymään koskemattomuussuojan turvin, kun oikeutta puidaan jossain rikosasiassa, jossa rouva on syystä tai toisesta asiantuntija. Mutta kyllä rouvan tulisi jo pikkuhiljaa se koskemattomuutensa menettää...

4 kommenttia:

 1. Ja seuraavassa oikeudenkäynnissä leskirouva voikin vedota siihen ettei muista mitään.

  VastaaPoista
 2. Kukahan tuon uskomattoman koskemattomuuslain alkuperäinen ideanikkari oli? Kelle rosvolle se säädettiin? Kuulostaa ihan Berlusconin lailta!

  VastaaPoista
 3. Rouva väittää kai, että Urpo antoi, mutta oikeus ei tätä uskonut.

  VastaaPoista
 4. Eipä olisi eka kerta kun Urpon (varakas) tilassa (dementoitunut) olevaa ihmistä pyöritetään miten tahdotaan, rahan kiilto silmissä. Kuka (oikea) isä jättäisi lapsensa perinnöttömiksi, vaikka kuinka hehkeän uuden vaimon ottaisikin?

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)