torstai 5. marraskuuta 2009

Pelko pois, turvallisuus tulee!
 

Keskisuomalainen kertoi laajoja kansalaispiirejä järkyttäneen uutisen, jonka mukaan auton tuulilasiin oli heitetty kivi, joka aiheutti siihen vaurioita! 

Uutinen ei vielä kertonut debriefingiä ja muuta jälkihoitoa traumatisoitumiseen saaneiden määrää, mutta epäilemättä heitä tämänkin tapauksen jälkeen on.


Kansalaiset voivat - ja heidän tulee - varautua ennakolta yhä hurjemmaksi muuttuvan yhteiskunnan kamaluuksiin, joiden vuoksi kukaan tai mikään ei enää ole turvassa. 


Kalterit omakotitalojen ja kerrostalohuoneistojen ikkunoihin, murtohälytinlaitteistot, kulunvalvontajärjestelmä terassin ja paskahuussin oviin sekä turvakamerat makuuhuoneisiin alkavat olla jo lähes välttämättömyys. Puhumattakaan turvahuoneista.
 


Autoa pysäköidessä syrjäiselle paikalle, voi sen huolellisen lukitsemisen jälkeen vielä peittää esimerkiksi kivillä, jolloin rikollisen mahdollisuudet pienenevät entisestään. Suojahaarniskat julkisilla paikoilla liikuttaessa eivät nekään ole enää välttämättä liioittelua.

Tähyilkää iltaisin ja öisin ulos! Koskaan ei tiedä...1 kommentti:

  1. Pyörä kannattaa pitää lukossa,kyllä se muuten pöllitään.

    Jäi tuosta jutusta pois, että jokaisella tulisi varautumisen vuoksi olla aggregaatti makuhuoneessa, vähintään neljäsataa purkkia lunkreenin hernekeittoa ja parisataa pakettia näkkileipää. Ja nykyaikaisesti myös muutama sata liuskaa pornoa paperille tulostettuna aggregaatin säästämiseksi. Niitä voisi sitten lunkreenin jälkeen käyttää pyyhkimiseenkin.

    On pelon aiheet totta, ne iltalehdistä luin.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)