sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Keskustatyö tekee vapaaksi

Hallintoneuvos miettivän näköisenä.Uuden Suomen mukaan hallintoneuvos Lauri Tarasti on keskustapuolueen risteilyllä ehdottanut perustuslakiin pykälää, jonka mukaan äänestäminen tulisi pakolliseksi.

Uutinen ei kerro, onko kukaan risteilylle osallistuvista uskaltanut tässä vaiheessa ehdottaa pykälää, jonka mukaan pakolliseksi muuttuisi nimenomaan kepun äänestäminen.

Aiemmin risteilyltä raportoitiin supertähti Mikko Alatalon esiintyneen kuudelle fanilleen. Konserttiyleisön mahdollisesta hysteriasta tai kalsareiden lavalle heittämisestä toimittajat eivät ole kertoneet. Harmittaa ettei ollut mahdollisuutta olla kuuntelemassa.

4 kommenttia:

 1. Suorastaan nerokas laki. Kepunkaan äänestämättä jättämisestä ei seuraisi rangaistusta!

  VastaaPoista
 2. Niin, mutta ehkä seuraava askel on äänestysliput, jotka ovat erivärisiä äänestettävän puolueen mukaan.

  Ja looginen jatkumo on, että äänestyspaikalta ei enää löydy kuin yhdenvärisiä...

  VastaaPoista
 3. Miks paasata kepulaisista. Koko sateenkaarikerma sdpkepukokoomus tunkiolle happanemaan!Ovat samalla tavalla äänestelleet,samoin päättäneet,samoja asioita ajaneet,samoja selityksiä jupisseet ja yhtä antaumuksella kansaa kusettaneet,sekä omaa että rikkaiden lompsia VASTIKKEETTOMASTI paisuttaneet!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sanomassasi selvästi on totuuden siementä, mutta, kuten tapana on, annetaan kepulaisille se mikä kepulaisille kuuluu ja jos jotain vielä jää, se muille.

  Kyllä kansa dokaa!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)