lauantai 7. marraskuuta 2009

Hyvyyden puolella, pahuutta vastaan
Perhearvot ovat tärkeitä tässä yhä kylmemmäksi muuttuvassa, vailla aitoa empaattisuutta ja humaanisuutta olevassa maailmassa. Netistä löytyy sangen mainiot näitä arvoja tukevat sivut, joita miehetkin voivat lukea. Naiset ovatkin epäilemättä lukeneet, kun käyntejä on yli kolme miljoonaa.

http://www.kotiaidit.net/

Valitettavasti sivuja ei jostain syystä ole päivitetty vähään aikaan, mutta toivotaan, että vauhti kiihtyy jatkossa. 


Tässä eräs lainaus sivuilta:
"Jos haluat olla mukana tukemassa muutoksen aikaansaamista, liity jäseneksi. Jotta voisimme käyttää joukkovoimaa painostuskeinona, on tärkeää, että saamme taaksemme jokaisen sellaisen perheen, jossa toivotaan muutoksia."

Onkohan jo moni suunnitellut tai jopa toteuttanut tällaisen muutoksen perheessään?


4 kommenttia:

  1. Moonan ja Einarin äiti ei enää varmaan oli kotiäiti? Josko joukkotaistelu on siirtynyt uranaisten oikeuksien puolelle.

    VastaaPoista
  2. Huh, pahan pistit, mutta tuo uranaiset kuulostaa mahdolliselta; "Tasapainottelen urani ja lihanleikkuuharrastukseni välillä."

    VastaaPoista
  3. Heippa : kotiäiti yksin lauantaina ja tsiigaa James Bondia ja toivoo olevansa tuo pimu, jolla sikari suussa ja verkkosukat jalassa sekä hävytön hymy suupielessä. Jotain säpinää kun muuten on vain - tylsää. Yksin (ei ole deitti silti; kerron vaan realiteetit).

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)