tiistai 28. tammikuuta 2014

Tajuvirtaa, musiikkia ja urheiluaKuvittelin mielessäni tasavallan presidenttiä pitämässä lehdistötilaisuutta joskus tulevaisuudessa, molemmat silmät mustina: "Olen keskustellut Antonion kanssa erittäin painokkaasti".  

Ajatukset lipsuivat ja mieleeni juolahti katsella You Tubesta Muhammad Alin otteluita. Alin kyky ottaa iskuja vastaan, tarkkailla herkeämättä vastustajaa ja välittömästi tämän suojauksen petettyä antaa erittäin nopeita iskuja, on hienoa katseltavaa. Katselin minä Mike Tysonin otteluitakin, mutta ei hän mikään nyrkkeilijä ollut. Steroideja täyteen ahdattu tyrmääjä-taneli, joka hyökkäsi raivon voimalla heti irti päästyään. Kuvittelin mielessäni jättiläispiikkiä, ehkä noin metrin pitkää, jolla ennen otteluita luultavasti pistivät häneen sarvikuono-hormonia. Välittömästi sen jälkeen avustajat joutuivat pakokauhuisesti pakenemaan paikalta. Matkalla kehään, turpaan saivat kissat, koirat, mummut ja muut varomattomat.

Alin otteluita selaillessani, osui silmiini hänen vuonna 1963 laulamansa versio Ben E. Kingin(Leiber/ Stoller) kappaleesta Stand By Me. Aika lailla alkuperäistä matkiva Alin, silloin vielä Cassius Clay, esitys on. Ei aivan yhtä hyvä, mutta kyllä tuolla yhden karaokekilpailun voittaisi.

The Greatest3 kommenttia:

  1. Jostain luin Tysonin sanoneen, että hän veti kokaiinia ennen otteluja?

    VastaaPoista
  2. En sitä epäile. Väitän, että aika usein urheilijat narkkaavat, amfetamiini ei ole harvinainen. Ison maailman ammattilaisurheilu tekee mitä tykkää.

    VastaaPoista
  3. Näkyyhän tuolla google-haulla "mike tyson drugs" löytyvän uutisia kokaiinista ja testeissä käyttämästään tekokikkelistä. Selkeästi myös hormoneiden hevijuuseri.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)