tiistai 14. tammikuuta 2014

Puskajusseja ja pensasneuvostoliittolaisia vuonna 2030
Vuonna 2030 poliisi tekee näyttäviä ratsioita paljastaakseen hashisbaareihin piilottautuneet tupakoitsijat. Liian usein kansalaisten viattomilta näyttävistä hashismasseista paljastuu sitä itseään: Tupakkaa!   Viranomaiset joutuvat tehostamaan toimintaansa, enää kymmenen vuotta h-hetkeen. Poliisin erikoisosastot työskentelevät uupumatta.


Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos ja Työterveyslaitos on yhdistetty uuden ajan haasteisiin paremmin vastaavaksi laitokseksi, nimeltään NIRVANA. Laitoksen linnamaisen päärakennuksen aulaa koristavat Pekka Puskan, Äiti AmmanTimothy Learyn  ja tasavallan presidentti Antti Kaikkosen rintakuvat. 

Kansainvälistä arvostusta nauttivan tuotekehityksen ohella NIRVANALLA on palveluksessaan runsaasti poliisivaltuuksin toimivia ravitsemusterapeutteja. Jokaisen terapeutin virallinen nimi on Hanna Partanen, mutta kansa kutsuu heitä ruakaviaraiksi.

NIRVANAN esitelmöijät kiertävät kouluissa  kertomassa lääketuote hashiksen eduista tupakkaan nähden, mutta mieluiten he suosittelevat valtion virallisen eliksiirin piikittämistä suoraan suoneen. Se takaa tutkitusti terveellisimmän, pisimmän, onnellisimman ja kokonaisvaltaisimman elämän.

NIRVANAN tunnus kokonaisuudessaan on: "Syö terveellistä, se on terveellistä. Polta terveellistä, se on terveellistä. Piikitä terveellistä, se on terveellistä. Liiku terveellisesti, se on terveellistä."

Tunnuksen pituuden vuoksi siitä on totuttu käyttämään lyhennettä: Terve vaan!

1 kommentti:

  1. Bluehost is one of the best website hosting company for any hosting services you might require.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)