maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesän trendejäIltasanomien sunnuntailiite on saanut kesämuotia esittelemään aina tyylikkäästi edustavan valtiomies Antti Kaikkosen, jonka fiilikset ovat selvästi palanneet. 

Kesä-Kaikkonen on lehden pyynnöstä sonnustautunut useaan erilaiseen ja tyylikkääseen asukokonaisuuteen, mutta harmittavasti lehti on sijoittanut koko jutun aivan alalaitaan, niin että se jää varmasti monelta huomaamatta.

Kesän poliitikon trendi on huoleton ja vapaa, materiaalit ovat kevyitä, silti huoliteltuja; pallo ei kuulu jalkoihin. Kesä-Kaikkonen, Tuusulan Ernest Hemingway, kuten artikkelissa kerrotaan.

2 kommenttia:

  1. Ostakaa pojat punaiset tai oranssit housut, jos tahdotte kerätä naisten katseita! Kiinnitin huomiota jo keväällä esimerkiksi Ylen aamuteeveen miesten housuihin, jotka olivat mainittuja värejä. Lisäisin joukkoon vielä hehkeän turkoosin, jonka väriset housut itsekin ostin. Sitten vain baanalle, niin ihailevat naiset hymyilevät lupaavasti. Jos sääret ovat kovin karvaiset, voisi olla paikallaan poistattaa ensin karvat.

    VastaaPoista
  2. Hmmmh...laittaisiko punaiset housut, kas siinä vasta pulma!

    Huomasin, että Päivän pannu on blogilistassa myös "muoti" ja "trendit" ryhmissä, tosin hyvin monissa muissakin. "Seksi" vetää eniten.

    Voi olla että muodista ja kauneudesta en heti piakkoin uudestaan kirjoita. Muoti on toki tärkeää, luotan jatkossakin vanhoihin kunnon sinisiin Leviksiin. Pikkutakin joskus laitan, mutta ns. suoria housuja en ole joutunut aikoihin käyttämään.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)