tiistai 23. heinäkuuta 2013

Huovinen huus, tulee Suomeen laki uus, siinä kielletään wiinaksia nauttimasta ja ilonpäiviä viettämästä


Laajan keskusteluvyöryn sai aikaan ehdotus, jonka mukaan lasten tulisi tarjota repuistaan alkoholia myös vanhemmilleen.  "Ei missään nimessä!", sanovat vastustajat - "Ikääntyvät eivät enää jaksa juomista samalla lailla kuin me  nuoremmat, juokoot omiaan, kyllä sen oman  sixpackin illassa täytyy niille riittää!  Ehdotuksen kannattajat vetoavat kasvatuksellisiin näkökohtiin: "nuorena niiden on vastukset ja verotukset opittava!"


Hienostuneet alkoholin käyttäjät haluavat maistella hienostuneesti viinejä niin, etteivät muut juuri huomaa jatkuvaa kännitilaa. Perinteisen juomakulttuurimme edustajat taas kannattavat kerralla kunnon känniä, jonka jälkeen perusteellista, jopa päivän mittaista taukoa.

Peruspalveluministeri Huovinen on sitä mieltä että pelkkä perus riittää, palvelu on syytä jättää pois. Hän vetoaa tupakkalakiin; ilmeisesti sisällä, ovien läheisyydessä ja parvekkeilla juominen kielletään jatkossa kokonaan. Tänään hän kielsi vaatineensa keskiolutta Alkoihin. Ehkäpä Katainen palautti ministeriä maanpinnalle: "Jos selviävät, alkavat turhaan ihmetellä ja pohtia kaikenlaista!"
Iltasanomien maanantaisen vollotusnumeron mukaan, presidenttiparimme oli liikuttuneessa tilassa vieraillessaan Porin Jazzeissa - ei ilmeisesti kuitenkaan presidenttiparia väkevämmistä aineista. Edelleen lehden mukaan, konsertissa kaikki muutkin olivat syvän liikuttuneita. Ei tietenkään mikään ihme, kun Loiri oli jazz-juhlien päätähtenä. Peitsamoa lainaten: "Silloin tuli tippa silmään ja olin pissata housuihin ja mä tunsin olevani jotenkin sekaisin."
2 kommenttia:

  1. Voi näitä paskauutisia, Loirosta tykkäsin viimeksi joskus Kuselan aikoihin, siinä se oli vielä jotenkuten uskottava, nämä itseään täynnä olevat nykyhoilotukset eivät vakuuta mitenkään.

    VastaaPoista
  2. Loiri on sellainen, että sitä on vähän vaikea pukea sanoiksi, siitä kun olin aivan pikkupoika hänet muistan. Paljon on tehnyt hyviä juttuja, Leinonkin löysin hänen kauttaan. Huonojakin on paljon tehnyt, niistä ei sen enempää. Ylipäätään paljon ja laaja-alaisesti.

    Ns. tiedotusvälineiden tunteilla pelaaminen on mennyt viime vuosina aivan hulluksi. Jokaikinen ihminen itkee joka paikassa liikutuksesta. Kyseisessä iltasanomien numerossa Porissa itkivät kaikki, lisäksi lehteen oli mahtunut kaksi muuta vollotustapausta.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)