sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Jees, engelskaaIltalehden tietojen mukaan valtiomies ja parlamentaarikko Mikko Alatalo on lähtemässä eduskunnan kustantamana ilmeisesti Englantiin opiskelemaan...hmm....englantia. - Tässä on täysin turha epäillä mitään vilunkipeliä. 

Hienoa on, että Tampereen yliopistossa tiedotusoppia lukenut, kolmannen kauden 62-vuotias kansanedustaja on viimeinkin ottanut itseään niskasta ja päättänyt yltää englanninkielessä keskustapuolueen yhteisten asioiden ajamiseen tarvittavaan tasoon. 

Keikoillakin Mikko voi jatkossa kiittää yleisöään: tängjuu, tängjuu veri mush!

---

Juha Sipilä tähtää pääministeriksi, hän aikoo opiskella ruotsia: Gudaa, gudaa, jak äär Sipilä, Juha Sipilä. Jak äär premiäärminister!

---

Missä on Teuvo Hakkarainen? - Häntä ei iltalehden jutun kieltä opiskelevien joukossa näkynyt. Parlamentaarikko Hakkaraisen soisi osallistuvan, hänellä on mennyt jees ja nou niin usein sekaisin jopa äidinkielellä.

 ---

Vaikeaa se on kielillä puhuminen maailmallakin. Tiedotusväline ilmoitti Los Angelesin turmakoneen lentäjien nimiksi Ho Lee Fuk, Sum Ting Wong ja Wi Tu Lo.

Täysin yllättäen syylliseksi paljastui "joku harjoittelija". Olikohan sama harjoittelija, joka ilmoitettiin syylliseksi joitain vuosia sitten Hesarin nettisivuilla olleeseen uutiseen, jonka mukaan Lasse Viren on kuollut jonkin lammen rantaan?
---

Louhaus kon serting ät samö, pliis bai tickits, veri tsiip, veri tsiip!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)