perjantai 18. toukokuuta 2012

Väsynyttä


Huokaus.

Tällaisina päivinä lehdet voisivat suosiolla jättää ilmestymättä, kioskinmyyjä kertoisi ostajille: "Ei niillä ollut mitään kerrottavaa!"

Väännä tässä nyt noista uutisista: "tärähtänyt missi ajoi psykoosissa". -> Pois, pois missin tieltä, missi se ajaa keskellä tietä!

Tai sitten iltasanomat.fi:n julkaisemat kuvat prinsessa Estellestä ja onnellisista vanhemmistaan. Vähämielisintäkään leukailua ei potreteista mieleeni tullut. - Tai tuli se yksi juttu, kun junaan astui kaksi kuninkaallista ja yksi vähämielinen, mutta sitä ei kehtaa tähän laittaa, kun en sopivaa aasinsiltaa keksinyt vaikka tosissani yritin.

Jääkiekkoa, tai jotain.
 
 Bussikuski oli täräyttänyt turpaan pysäkille pysähtynyttä mersukuskia. Mersulle ei käynyt kuinkaan, turpaan täräytetty poseerasi ylpeänä autonsa edessä.

HOK-Elanto jakoi asiakasomistajilleen bonuksia: Helsingin Sokoksen katolta putosi graniittia iloisesti yllättyneille asiakkaille.

Talvivaaran työntekijät vaativat perheisiinsä vedoten: "Lehdistön paskanheitto on lopetettava, me kyllä pidämme huolen sellaisesta!"


Julkisen sanan neuvosto kertoi, ettei Persun kuva ollut loukkaava. Ongelmallisena pitivät, että se oli kovin karvainen ja ruma. Tai jotain sinnepäin.

Huokaus.

Kuvassa Näkymätön Viänänen kastelee kukat Helsingin rautatieasemalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)