keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kakkosesta


Tiedän, että oli aika sivistymätöntä laittaa tänne eksyneet katselemaan Kyösti Kakkosen kuvaa. En saattanut mieltäni malttaa, muuta puolustusta ei ole.


Tässä korvaukseksi kännykällä itse ottamiani kuvia. Ylimmässä isokirkko, joka kaikesta huolimatta näyttää kuvissa hyvältä. Valtioneuvoston linna näkyy oikealla, Säätytalo vasemmalla. Pataässä ei aivan.Tätä avainta ei saa kääntää, rattaanpyörä liikahtaa!Alastomassa kaupungissa on satoja, jos ei miljoonia, tarinoita.Kyösti Kakkosen ei ole yksi niistä.

3 kommenttia:

 1. Olisit pyytänyt anteeksi mieluummin tuota Kummolan kuvaa, se oli kerrassaan rivo.

  Tuo ylin ottamasi kuva on aika hieno, pilvet ovat siinä hyvin ja kuvakulma parasta. Seutua tuntemattomana en osaa sanoa, mistä telineiltä kuva on napattu, onko kenties menty jonkin patsaan päälle tähtäilemään. Jotenkin ylhäilmoista se on otettu, ja siksi nuo pilvet ovatkin siinä ikään kuin lähellä. Silti maahan on matkaa.

  Näin minä sen kuvan koin. Avainkuvakin oli hieno. Alempi oli vähän ankea, ihan kuin teollisuusalueen siluetti. Kuvana hyvä sekin.

  VastaaPoista
 2. Kummolan kuvaa en pysty anteeksi pyytelemään, minusta ne ovat aina hieman rivoja.

  Tuomiokirkon kuvaa en enempää halua selitellä, mutta kommentistasi tykkäsin paljon!

  Säätytalosta vasemmalle päin on Pataässän uusi sijainti: sinne ei kuitenkaan kannata suunnistaa, jos on suurinpirtein normaali. Viimeksi kun ohi kuljin, kuulin sieltä käheän äänen kovan huudon: "Neekerit Afrikkaan!" - Ajattelin, etteivät julkiset kirjoittajat ylipäätään ole kauhean hyvin perillä siitä mitä on meneillään, mitä kotimaassamme tapahtuu.

  VastaaPoista
 3. Ai niin, alempi kuva on Helsingin Merihakaa, sieltä ei kai asuntoa saa ilman miljoonia.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)