torstai 3. toukokuuta 2012

Mennyt maailmaHelsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajusta taisi pelottaa, että takanapäin nimittelevät Alennushalli Pajuseksi.

Turhaa sellainen on, vaikka Guggenheimia ei tullutkaan. Selvästi ovat mieheltä entisen ajan osaamisensa unohtuneet. 
- Guggenheim-selvitykseen kuluneilla kahdella miljoonalla eurolla olisi Alepasta tänään saanut reilusti yli kaksi miljoonaa Saarioisten pizzaa.

Tittelit pois, sano Gugge vaan!

---

Ihmetellä täytyy, miten äänensävyt Jorma Ollilasta puhuttaessa ovat muuttuneet.

Kepun kansainvälisten(!) asioiden hoitajana globaaleina menneinä aikoina seissyttä Jormaa on viime aikoina arvosteltu kovin sanoin. 


Vain Ylioppilaslehti uskalsi takavuosina vaivihkaa mainita hänen kapeista hartioistaan. Yleinen konsensus pilkkapuheen huusi nurin: "Vaikka kapeilta näyttävät, kovin kapeilta - niin leveät ovat, leveät kuin kepulaisen ladon ovet!"

Nokian puheenjohtajuus meni, mutta edelleen Jorma voi vaatimattomana miehenä hyräillä takavuosien kappaleen sanoin: "Hämy Shellin on minun seuranain, kun täällä vietän pitkää iltaani..."

---

Onkohan Jormalla supermarkka-kokoelma jo täynnä?

 


2 kommenttia:

 1. Mennen tullen kellistä! (Ilotalon mainos)

  Tuon Shellinkolikon muistan. Mutta saiko sillä mittään? Lähtikö se tuo roottorilennokki tekemään mutkan taivaalla jos siihen kolikon laittoi?

  Päivän kähmyin uutinen tulee kuitenkin Syvältä Savon Sydämestä, Nilsiästä: http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/lehmiinsekaantuja-iski-kahdesti-nilsiassa/1191788

  Pientä se, kun joku oli tehnyt niitä luukkuja naisten vessoihin kouriakseen...

  Lie tämä nautarakastaja ollut sen erään lapinlahtelaisen maanviljelijäisän poika, josta tämä isä voivotteli Saurin Yölinjalla ohjelmassa, että kun se siellä navetassa niitä lehemiä; "...että mittee minä tien, ammunko poejan ja lehemät, vae ihtenj..."

  VastaaPoista
 2. Kolikot muistan hyvin, mutta ei kai niillä mitään saanut, kun meilläkin niitä pyöri pitkään. Ollilan kolikot lienevät käypää valuuttaa.

  Kevättä rinnassa: nuoriso ajaa autolla kahtasataa, kaikenlaisia hurjastelijoita muitakin. Ei varmaan saisi, mutta tuota salakourijaa kyllä repesin nauramaan: "Hän koki ylevän rakkautensa täyttymyksen!"

  Joskus olen itseäni huvittanut Teemu Keskisarjan väitöskirjalla: "Secoituxesta järjettömäin luondocappalden canssa".

  Takavuosina yksi humu soitteli lehmärakastamisestaan yöradioon useammankin kerran. Joku pornolehtikin hänestä teki jutun. Suivaantuneet naapurit vetivät hieman hassahtunutta äijää köydessä auton perässä.

  Vanhan isännän huolen ymmärrän, Keskisarjan 1700-lukua käsittelevässä väitöskirjassa sanotaaan: "Jos jocu yhdendy eläimen canssa, sen on totisesti kuoltava ja myös se eläin tappakaa.”
  Tapaukset johtivat isojenkin karjojen tappamisiin.

  Raamattukaan ei armoa tekijöille antanut.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)