maanantai 6. helmikuuta 2012

Tip tap tip tap tipetipe tip tapVoi hel...mikä se on...ai herätyskello...voi saat..! - Pitää varmaan jo puolilta päiviltä raahautua sinne sorvin ääreen, kaleeria soutamaan...heh, heh...ai helkkari, kun vihloo ohimoista!

Miksi joulun pitää jo näin aikaisin loppua, viime yönä tuli niissä vaalivalvojaisissakin laulettua ja tanssittua aamuun asti: "Hei tonttu-ukot hyppikää" ja "varpusparvi jouluaamuna!"


Sitä ei tavallinen ihminen voi ymmärtää näitä kansaaedustavan työpaineita, useampi kuukausi sentään ollaan viime kevään jälkeen hiki päässä ja selkä limassa raadettu! - No, ei auta, onneksi kesäloma on jo aivan tulollaan!- Kunto ei vaan näitä alituisia vaaleja enää oikein kestäisi, pitäisiköhän poiketa Urhon pubissa vähän kuulostelemassa kentän tuntoja...
---

(tekstikuva: ts.fi)

2 kommenttia:

  1. En kommentoi varsinaista tekstiä, mutta toivotan nimimerkille mukavaa huomista Rikun päivää, joka onkin jo tänään, koska kello hurahti jo yli puolen yön:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Mustaleski, mukavasta toivotuksesta!

    Nimimerkkini nimipäivää en muuten varmaan olisikaan huomannut, joten laitan tähän laulun sanoin: "onnestain on puolet sinun!"

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)