perjantai 10. helmikuuta 2012

Valtiopäiväedustaja PelkonenAlunperin tv:stä tuttu kokoomuksen kansanedustaja Jaana Pelkonen on esittänyt lausunnoissaan niin hienoja otteita, että laittaa epäilemään Suvi Lindénin opettaneen hänelle kaiken osaamansa. Jaana kun aikanaan toimi Suvin henkilökohtaisena avustajana: "Haetkos Jaanuli kioskilta jätskin, iltsikan ja mansikkakaramelleja -kipi, kipi!"

Olisi pelkkä ilkeilyä väittää, että Jaana olisi jäsen lakivaliokunnassa ja tulevaisuusvaliokunnassa vain, koska joku niihin täytyi laittaa - hän on jäsen molemmissa siksi, että niihin täytyi laittaa juuri Jaana Pelkonen.


Erityisen tyytyväisenä olen laittanut merkille Jaanan bloggaukset Uudessa Suomessa, ne ovat tuottaneet minulle suurta iloa ja elähdyttäneet vanhaa sydäntäni. Hän osoittaa isänmaallista ja suoraselkäistä ryhtiä, ottamalla voimakkaasti kantaa kansalaispalkkaan, johon hän ei ole perehtynyt lainkaan. Juuri noin täytyy asiansa osaavan poliitikon toimia, Armi Ratian mottoa mukaellakseni: "Eteenpäin Jaana, vaikka pääkoppa rämisis ku tyhjä peltitooosa!"

Kiitos, Jaana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)