maanantai 20. helmikuuta 2012

Kolmoislutz

Kiinaa ja sen ystävällismielistä hallintoa Suomi luonnollisesti tukee, sehän on tärkeä kauppakumppani. Sauli ja kauppavaltuuskunta varmaankin jo tämän vuoden aikana lähtevät  kysymään: "Mitäs teille saisi olla?" - Aina ystävälliset kiinalaiset varautuvat vierailuun tarjoamalla Ai Weiweille ja kumppaneille täysmajoituspaketin dieetti-ruokailuineen.

Silti hieman yllättävä on Laura Lepistön ystävällismielinen ja rauhaa rakastava vierailu Pohjois-Koreaan.

Suomen taitoluisteluliitto ry. aikoo ilmeisesti käynnistää entisten taitoluistelijoiden viennin Pohjois-Koreaan.
----
 

HS:  "Festivaali palveli Pohjois-Korean eliittiä, joka yritti miellyttää kansaa kuuluisilla esiintyjänimillä. Varmaan sillä haluttiin tuoda myös iloa pohjoiskorealaisille, joilla on ollut nyt vaikeaa suruajan keskellä", Petrov arvioi.

2 kommenttia:

 1. Elä kerro kelleen, että meijän erään naapurin poika (ei asu kotonaan) on ton Kim Illodin Unin näkönen. Se joskus kesällä asvaltille autotallin etteen m.pyörällä pörräyttää rjenkaat savuten -melekeetten ovviin törmäillen! Toisinaan taas mersulla käsijrrukäännöksen kans postilaatikon viereen hivvauttaa. Nyt vasta hoksasin asian koska ihmetelly olen, miksi se niin tutun näköönen o!

  Mut tota Lepistöö mää en ennen tätä uutisointia olis tienny olevan olemassakaan. En tunne kettään ton näköstä muutakaan etes. No ehkä yksiltä sokkotreffeiltä yhen, kun se katto mun sepaluksen sissään, niin silloli tommottinen ilime; "Ho hoo, mikäs mato se täälä..."

  VastaaPoista
 2. Tuosta varmaan kannattaisi ottaa selvää, jos on vaikka paikallisen ystävyyseuran tänne lomalle salaa tuottama Ilodin itse. Käytös ainakin vahvasti viittaisi siihen. - Ei silti, oli meilläkin varusmiespalveluksessa yksi kaveri, jota me sanottiin Maoksi, kun muistutti häntä kasvonpiirteiltään enemmän kuin Mao itse.

  Helposti minulta lipsahtaisi, että Lepistö on nuori tyttö, mutta ae johtuisi vain omasta iästäni, ei hän sitä tietenkään ole. Kohta 24-vuotias terävä liikenainen, joka varmasti osaa ajatella. Mitä sitten lienee tässä ajatellut: "Ai onks siel kaikki jäässä, sittehän se on hyvä paikka?"

  Vähän sellaista moralismia tämä minulta oli, mutta pirun kanssa ei kannata leikkiä.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)