keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Loanheittoa presidentinvaaleissa!


MTV3 teki järkyttävän paljastuksen Jenni Haukion salatusta menneisyydestä. Tuollaista ei olisi saattanut kuvitella, käteni alkoivat väpäjämään, alaleuka loksahti ja kyynelnorot silmistäni valtoimenaan vuolaina virtasivat.

Jenni oli jo nuorena Porissa asuessaan täydellinen!

Isoisänsä oli jo ylväs kokoomusaatteen edustaja ja on nyt kovasti ylpeä lapsenlapsestaan, vaikka onkin itse edesmennyt vuonna 2006. 

Kun Jenni kulki kaupungissa, ruusut kuihtuivat ja niiden terälehdet lankesivat, koska niitä hävetti Jennin kauneuden edessä. Jenni oli kulttuurin kärkinmiä jo nuorempana: entinen kulttuuritoimenjohtaja muistelee, että kahdeksansataa antoivat Jennille toisen henkilön kanssa puokkiin.

Ravintoloitsija kertoo, että Saulin ja Jennin hääjuhlista laittoi viestin ikkunaan: Putkirikko!
---

Samalla pöyristyttävien paljastusten linjalla liikkui Vihreä Lanka artikkelissaan Antonio Floresista.


Antonio oli jo lapsena aivan käsittämättömän kiltti, on sitä yhä edelleen. Antonio on kokenut traagisen raskaina myös elämän synkät puolet; isovanhempansa, isäkin, kuolivat, kun hän oli lapsi. Antonio ei myöskään olisi halunut Pekan asettuvan ehdolle: ja todellakin Seiskapäivää revitti rattijuopumus- ja pahoinpitelytuomiot, se ei ollut kivaa.


Näitä kappaleita Vihreän langan artikkelissa en täysin ymmärtänyt:


[ Floresin mielestä rattijuopumusjutussa oli kyse muustakin kuin promilleista.

  ”Ajoin tätini hienoa autoa, minulla on puheessa vieras aksentti ja henkilökortissani on merkintä siitä, että asun ulkomailla. Näistä asioista voi päätellä, että minulla on rahaa. Korruptio on Etelä-Amerikassa iso ongelma”, Flores sanoo ja muistuttaa, että hän itse pyysi päästä poliisiasemalle puhaltamaan alkometriin.

”Tiesin, etten ollut juonut kuin pari viinilasillista, mutta rattijuopumusraja on Ecuadorissa alhaisempi kuin Suomessa. Mutta tietysti sekin oli virhe. Eniten pahoillani olen siitä, etten heti kertonut asiasta Pekalle.”]


Olemme täydellisten ehdokkaiden lisäksi saaneet täydelliset presidentiaalipuolisot, nyt en kehtaa elämältä enää enempää pyytää.

---

 Tässä kuvakaappauksessa W.C.Fields hyppää lentokoneen terassilta, erheyksessä pudottamansa virvokepullon perään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)