torstai 5. tammikuuta 2012

Pöllölaaksosta hiiret loppuneet?Raskaana saavutti suomalaiset tieto, että MTV3-televisiokanava alkaa tulevaisuudessa soittamaan uutislähetystensä ääniaraitana Formula ykkösen aika-ajojen toissavuotisia selostuksia, tai vaihtoehtoisesti Säkkijärven polkkaa tauotta. 

Uutisankkureiden äänten kuunteleminen vaatii erillisen, ns. Pöljökolmonen kortin. Sen avulla pystyy parhaiten seuraamaan myös kanavan lähettämät elokuvat; jamesbondit aletaan jälkiäänittämään venäjäksi, ilmaiseksi katsovia varten.

Sitä vastoin jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuista MTV3 lähettää ilmaiskanavallaan kaikki Suomen ottelut, kuten sopimus edellyttää. Sopimuksesta ilmenneiden seikkojen vuoksi, se jättää kuitenkin maalit näyttämättä ilman maksukorttia lähetystä seuraaville.

MTV 3:n Suuri ruorimies Pekka Karhuvaara tiettävästi pahoittelee tapahtunutta.


 ---
(iltasanomat. fi: leijonaselostukset)

2 kommenttia:

 1. MTV3 voisi tietysti soittaa Anza Mertaranta Allstarsin kesähittiä "Sinistä ja vihreää" putkeen ilmaiskanavien lähetysten taustanauhana. Mutta tuskin näin kuitenkaan käy, liian voittoja supistavaa olisi teostoja kaupallisen yrityksen moisesta maksaa.

  Julkisella puolellakin ollaan hämmentyneitä. Facebookissa useampikin kaveri on ollut ihmeissään, kun vanhasta muistista YLE Puheelle ovat radionsa virittäneet.

  Kulttuurikeskustelujen sijaan taajuudella on jokin Jürgen puskenut, puskenut ja sitten on lipsumisen vuoksi jäänyt palkinto saavuttamatta.

  Osa onkin rajuna vastatoimena lakannut tykkäämästä Yle Puheesta.

  VastaaPoista
 2. Minua pöllölaakson tapahtumat tai jääkiekon mm eivät heilauta millään tavalla. Olen kuitenkin joutunut ymmärtämään, että jääkiekko on ihmisille tärkeää, pikkutyttöjen, monen muunkin, olen nähnyt ilonkyyneleitä itkevän: "Tää on mun elämän tärkein päivä!"

  Ennen oli vain "musiikki ja urheilu, musiikki ja urheilu", hassultahan tuo niputus kulttuuri ja urheilu tuntuu. Tuskin siitä kukaan tykkää.

  Paitsi tietysti Atik Ismail, jota olen kerran europarlamenttiin äänestänyt, muttei se päässyt. Jos olisin tiennyt, olisin käynyt äänestämässä toistamiseen.

  Rajulta vedolta tuo tykkäämästä lakkaaminen tuntuu, mutta onneksi ei estä kuuntelemasta.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)