torstai 19. tammikuuta 2012

Jälkihoito



Kaikenlaisen median edustajien toivoisi nyt olevan tarkkana!

Nyt on tilaisuus tehdä se juttu, kuva tai jopa elävän kuvan pätkä, jossa nähdään presidenttiehdokkaitten Paavo Väyrynen ja Paavo Lipponen aidot tunteet, kun tajuavat että viimeiset mahdollisuudet heille ovat Idols tai julkkisten Big Brother.

Vaalit häviävät hyvin nopeasti ihmisten muisteista, ikinä ei katoaisi kuva Väyrysen vihertävästä, tai Lipposen tummanpunaisesta naamataulusta. Jos siihen vielä jonkin älähdyksen saisi mukaan ("so that!", "mediopeliä!"), niin filminpätkä ei koskaan juutuubin katsojalistoilta häviäisi.

Epäilemättä Väyrynen ja Lipponen tarvitsevat vaalien jälkeen debriefingiä, ihmistä ei saa jättää yksin suuren järkytyksen jälkeen.

Paavo Lipposta en soisi halvennettavan näiden presidentinvaalien katastrofaalisesta jymähdyksestä. Tulee muistaa, että hän rohkeutta ja suoraselkäisyyttä osoittaen - kuin mäkihypyn Eddie Edwards aikanaan - pyrki jokin aika sitten peräti Euroopan presidentiksi, ei mikään vähäpätöinen saavutus! 

Selvitysryhmän perustamista toivoisin niistä maista, joiden perustuslaki sallii ulkomaisen presidentin valitsemisen, jotta Lipponen voisi edelleen harrastaa tuota maailmankirjallisuudesta tuttua, Don Quijotemaista, taivallustaan. Jos näyttää heikolta, niin jokin yhdistys voisi mitä pikimmin käynnistää hankkeen, jonka myötä Paavo Lipposelle voitaisiin myöntää edes titteli: Töölön presidentti!  

Väyrysellä kun on se oma kappeli, hänestä tulee tehdä Keminmaan paavio!


Olemme ehdottomasti sen heille velkaa!




2 kommenttia:

 1. "Voiko vitutukseen ... ?"

  Millaista historiaan jäävää lausakehdintaa näemmekään vaalientulosjulistuksen ensi-illassa?

  Mutta entä jos Niinistöllekin käy toisin kuin ennaskoidaan?

  Mitä arvelet hänen puuskahtavan?

  Olisihan se musertavaa Saulille varsinkin jäädä pelkälle pahvisijalle jälleen.

  Minusta tuntuu nyt tältä (I-kierros):

  1. Niinistö

  2. Haavisto

  3. Soini, Väyrynen, Arhinmäki

  4. Lipponen, Essayah

  5. Eva B

  Kolmannesta ja neljännestä siis "kamppaillaan" tiukasti. Ensimmäiset selviöitä jo nyt.
  Eva B bääsee ihan helpoimmilla jo pettymyksen tunteen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Niinistöhän on ainakin kuusi vuotta käynyt kaiken kattavaa vaalikampanjaa, jonka tietysti koko ajan on kieltänyt, tyhmimmät kokoomuslaiset ovat siihen uskoneetkin.

  Aika järkkyä se olisi, kun vaalit hävitessä Saulista paljastuisi se aito pikkupoika: "Äit..eiku Jenni, mitä ihmettä mä nyt teen, anna nannaa tissistä!"

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)