tiistai 31. tammikuuta 2012

UutisankkaKansainvälinen seikkailija Aku Ankka kertoi kauppaedustajansa Puutos Tyrkön välityksellä, ettei missään olosuhteissa aio ryhtyä Suomen presidentiksi, älkää siis äänestäkö häntä! Mustanaamion lehdistöedustaja Guran ei sitä vastoin toistaiseksi ole vastannut, tämän mahdollisia aikeita koskevaan kyselyyn.

Herra Ankka on juuri saanut uuden työpaikan Hanhivaaran margariinitehtaan kokoonpano- ja tiedotusosastolta, veljenpojat ovat viimein - perittyään hiljattain edesmenneen Scrooge Ankan mittavan rahavuoren - muuttaneet pois kotoa, eivätkä halua pitää mitään yhteyksiä "pöljään setäänsä!" 

Margariinitehtaan vaihetyöntekijä A.Ankka ei myönnä katkeruuttaan, oman nimensä mainitsemisesta rakkaan sedän testamentissa vain lyhyellä lauseella: "Haista sinä sorsa paska, muuta vaikka pressaksi Suomeen!"

Kuultuaan Suomen vaalien ehdokkaista, herra Ankka kietoi vapisevin käsin itselleen sätkän, nauroi sitten tovin käheää nauruaan, kunnes pystyi hieman arvoituksellisesti lausumaan: "Kä-kääk!"

Epämääräisiä olivat myös Ankan ilmoitusta koskevissa lausunnoissaan ehdokkaat Niinistö ja Haavisto, he tyytyivät yhteisesti toteamaan: "Huh huh!"

4 kommenttia:

 1. Mitenkäs suhtaudutaan siihen uutiseen, että Esko Seppänen äänestää Niinistöä?

  http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2012/01/31/niinistolle-yllatystukija-aarivasemmalta/201222172/12?rss=4

  Heti tuli Ankkalinna mieleeen ja se suunnaton rikkauden ja köyhyyden välinen kuilu, joka sen kaupungin pää-äänenkannattajassa Aku Ankassa hyvin estottomasti näytetään.

  Päivällä kumtelin radiosta Haaviston ja Niinistön "väittely" (keskustelu-) tunteroista ja siinä lopussa studioon soitti proffa Timo Airaksinen kysyäkseen ehdokkailta jotain: kysyi pahimmista sudenkuopista joihin presidentti voi "tärkeää, toistan, erittäin tärkeää tointansa suorittaessaan".

  Se varmaan ivasi kun niin painotti toimen tärkeyttä?

  VastaaPoista
 2. -"pudota"- puuttuu lauseen lopusta. Sorry.

  VastaaPoista
 3. ...koskee niin vitusti tuas piähän. Varmaan näiden pressanvaalien syytä kun jo toisen tai kolmannen kerran viikon sisällä migreeni!

  VastaaPoista
 4. Tuohon presidentivaalin hössötykseen liittyy ihmisillä paljon voimakkaita tunteita, joita mokoma ei lainkaan ansaitsisi.

  Ei herätä minussa paljoakaan, näitä olen vähän piruillen hämmennellyt, kun olen huomannut erilaisilta palstoilta ja muualta, kuinka kuumina ihmiset käyvät. Ja todella paljon ihmiset googlaten tulevat katsomaan hauilla "jenni haukio", "loanheittoa", "presidentinvaalit". "Vappuhaukion" ja toisaalta Haaviston naaman puhekuplineen on nähnyt jo monta sataa ihmistä.

  Jospa Airaksinen kerää materilaalia jatko-osaan kirjalleen "Saasta".

  Lepoa tuo migreeni vaatisi, paranemista!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)