tiistai 15. joulukuuta 2009

Vaikka heikoille jäille


                                   (iltasanomat.fi)

Tämänkin bloggauksen lopusta linkkinä löytyvä Iltasanomien kirjoitus ja sitä edeltänyt poliitikon bloggaus saattavat olla pitkiin aikoihin erikoisin pyrkimys valtakunnalliseen julkisuuteen. Voittanee tyypissään sen jutun jonkun big brother-kilpailijan menosta peniksen pidennysleikkaukseen Viroonko senytoli. (peniksestä peeenisssh) 

 

Hyvä Pauliina, vaimikäseoli!

Ymmärrän hyvin järkytyksesi ja sen, ettet voi edes itsellesi myöntää sitä, mikä muille lienee tämän jutun jälkeen ilmeistä; Sinä olet huomaamaton takarivin kansanedustaja. 

Eikö se kuitenkin ole jopa hieman säälittävää, että tietääkseni ensimmäinen vaalipiirisi rajat ylittänyt julkisuus on juttu, jossa kerrot valovoimaisemman poliitikon häpeämättömästi jättäneen Sinut huomaamatta?  

Vertauksesi suomalaisesta nakkikioskijonotuksesta oli onnistunut, joskin auttamattoman vanhanaikainen, kun niitä nakkikioskeja jonoineen on nykyaikana enää kovin vähän. 

Heidihän oli vertauksessasi härski ohittelija ja Sinä ilmeisesti se turpiinvetäjä. Sivistyneenä ihmisenä et tietenkään nyrkkejäsi käyttänyt, vaan hoidit asian kirjallisesti.


Nakkikioskin nyrkkisankareissa ja Sinussa on kuitenkin yksi ilmeinen ero. Seuraavana päivänä, kun höyryt olivat laskeutuneet, nämä nakkitaistelijat ilmeisestikin katuivat tekojaan. Sinä puolestasi odotit vakaata harkintaa osoittaen monta päivää, ennen blogisi kirjallista mottausta.

Vastedes nimesi kuullessani, mieleeni pujahtavat kaikki ne mielikuvituksen tuottamat variaatiot tuosta linnaanjonotus-episodista ja se saa minut nauramaan. Olet ehkä tahtomattasi tuottanut maailmaan hyvää huumoria. Kiitos siitä Paul... anteeksi unohdin nimesi!


Ystävällisesti Riku Riemu


Iltasanomien artikkeli

3 kommenttia:

  1. Oesi se perkale vie ollut mojovaa jos olisi poliisi pitänyt kutsua Linnanjonoon tappelua selvittelemään. Harmi, kun eivät ota noille kekkereille menijät pohjia etukäteen kun tilaa pitää mahassa (ja maksassa) säästää ilmaisille sapuskoille ja juomille. Siksi jää meiltä hyvät humalanahistelut näkemättä...

    VastaaPoista
  2. Niin, meinaat että iltalehdistä toisen lööppi kertoisi: "Poliisi erotti toisistaan kirkuvat ja raapivat poliitikot." ja toisessa olisi: "Poliitikon juhlaluomus repeytyi katutappelussa- perse vilkkuen linnan juhliin."

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)