maanantai 21. joulukuuta 2009

Remontin tarvetta


(hs.fi)
Meillä on vielä tuoreessa muistissa se miten romanialaiset kerjäläiset karkoitettiin asumuksistaan. Sen vuoksi tuostakin hesarin pikku uutisesta helposti tulee mieleen, että kyseessä saattaa olla jään tunnusteleminen kepillä.


Mahdollinen vaiheittain tapahtuva eroon hankkiutuminen, tuntuisi kuitenkin tässä tapauksessa viranomaistoiminnan liialta varovaisuudelta, kun näiden kerjäläisten lopullinenkaan häätäminen tuskin aiheuttaa erityisiä vastalauseita kansalaisten keskuudesta.

Joku kansanedustaja jo aiemmin avautui julkisesti siitä, että hän kaksi kautta palveltuaan luopuu tehtävästään arvostuksen puutteen vuoksi.  Onneksi sosiaalinen turvaverkko on sentään niin hyvin rakennettu, että kahden kauden jälkeen edustaja on oikeutettu täyteen kansanedustajan eläkkeeseen.


Jännityksellä täytyy seurata tapahtumien kulkua. Voisihan nämä edustajat tietysti siirtää Helsingin keskeisimmältä paikalta vähän sivummalle, vaikkapa Myllypuroon tai Kontulaan.

Jyrkemmät toimenpiteet olisivat surullisia, sillä onhan kansanedustajilla yhteiskunnassa oma tärkeä ja vakiintunut viihdearvonsa, vaikka heidän vaikutusmahdollisuutensa lainsäädäntöön ovatkin vähentyneet.4 kommenttia:

 1. Kuule, minusta etuskunnan hetkelliseen sijoittamiseen sopisi Jakomäki. Sain itse siellä turpiini 14-vuotiaana ja siksi suosittelen. Tässä samalla hivelen kaljussani olevaa arpea niiltä ajoilta...

  Myyrmäessä sain taas pim...ä 16-vuotiaana Martinlaaksoon menevän polun varrella pusikossa, ja aikoinaan isäni on ollut rakentamassa niitä kerrostalolähiöitä, joten ei sinne! Häpäiskööt ketkä tahansa muut muistojeni paikkoja...

  Riemukasta joulua senkin kuusen alle jossa Riku majailee!

  VastaaPoista
 2. Jakiksen kundeille ei vain pärjää, Vandaalien kaupungin Myrtsin ja Martsarin gimmoille kyllä.

  Perkele tää kuusi vuotaa lämpöä, on niin holotna!

  VastaaPoista
 3. Kjeh kjeh! En näitä sen perän "sgugeja" "vai mitä ne nyt on" (Jopea)jummarra täysin, mutta voisitko kertoa minulle, kuinka blogisi päivittyy sivupalkkiini? En ole saanut sitä siinä näkymään vaikka yritin usein kuin piikaisen aitan ovea?

  Eihän se nyt niin muatapitkin kuatava juttu liene, mutta kun jotain ei saa tehdyksi vaikka haluttaa, niin omat housuthan siinä märkänevät...

  VastaaPoista
 4. Täytyy tähän myöntää, etten osaa, enkä tiedä noista päivityksistä mitään.

  IGooglestakin minulla on varmaan kahdeksan eri versiota, mutta vanhaa käytän, kun ne on kaikki vitullaan.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)