maanantai 29. elokuuta 2016

Vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta
Minä kannan usein suurta murhetta maailman vääryyksistä ja epäoikeudenmukaisuuksista. Aivan kestämättömän kamalaa on se, ettei Seutulan lentokenttä ole Vantaan Seutulassa - suorastaan suunniltani minut on saanut Särkänniemen delfiineiden kohtalo. Eläinsuojelijoiksi naamioituneet lahtariporvarit saattoivat ne työttömiksi ja asunnottomiksi. Kauhea itku ja valitus vielä siitä, että onnistuivat saamaan tilalle mahdollisesti huonomman työpaikan.

Olisiko ne delfiinit oikeasti pitänyt tappaa vain siksi, että lahtariporvari on joskus tehnyt vääryyden, ja siksi, ettei niiden toimenkuva sovi meidän maailmankuvaamme? - Vapaaksihan niitä ei voi päästä, kun ovat eineensä tottuneet saamaan hoitajan kädestä.

---

Persulaisen poliisikansanedustaja T.Packalénin mielestä kovat huumeet pitäisi vapauttaa. Sellainen vähentäisi hänen mukaansa rikollisuutta ja käyttäjien määrää. Tuo tuntuu melko yllättävältä, mutta miksei, -  persulaisuuden äänestämisen kieltämistä en kannata. Riittävä äänimäärä vähentää persulaisuutta ja kannattajiaan jatkossa, kuten olemme nähneet.

---


 Zimbabwen pirtsakka ja ikinuorekas presidentti, Robert Mugabe, on lehtitietojen mukaan määrännyt poliisin pidättämään koko maansa olympiajoukkueen. "Tuhlasimme rahaa näihin rottiin", presidentti oli joukkueesta tuumannut, kun se ei onnistunut voittamaan yhtään mitalia.  

Älkääkä nyt sanoko, että meidän joukkueemme pitäisi sekin pidättää. Potkonen pelasti kaiken, hintaa yhdelle pronssimitalille tuli epäilemättä melko paljon.

---
(kuvituskuva: "Maailmankuva")

7 kommenttia:

 1. Mitään lisäämättä, tahi siitä pois jättämättä, laitan tähän vielä hitlerin tunnelmia. Liikaahan me kaikki olemme jo näitä hitler-toisintoja nähneet, mutta hitlerin huoli delfiineistä tuntuu niin aidolta ja todelta.

  VastaaPoista
 2. Näitä on paljon. Itse pidän eniten siitä pätkästä kun Hitleri yrittää tilata paikkalippuja Jyväskylän Suurajoihin... Ja majoitusta. "Mitä,johonkin Laukaalleko meidän pitää mennä yöksi? Johonkin vitun parakiinko, niinkö? Ja keskiolutta saa vasta maanantaina kello! Johan on vittua." etc

  "ja sinäkin siinä (ei siis Pansiossa vaan muualla) laivaston ylikor
  praali soutuvenepäällikkö, seisot siinä suu auki kuin särki. Voi vittu. Minä aikoinaan ensimnmäisessä maailmansodassa olin lähetti, juoksin sinne sun tänne. Nyt te nykynuoret ette saa persettänne irti penkistä ellei siiihen tule Pokemani. Hyvä. Kohta tulee Putiini.

  VastaaPoista
 3. Juu, juu, Pokemonia minäkin olen odotellut itseni pelastamaan. Mieleeni ei tulisi juosta sen perässä, mutta jos kotoa hakee kunnon kyydillä ja tarjoaa riittävästi. Nauroin itseni puolikipeäksi, vähän enemmän kuin nuha, sen yhden melkein nelikymppisen äijän vuoksi, joka oli itse omilla voimillaan, kerännyt lehtitiedon mukaan kaikki Pokemonit. Siksi en voi kovin hyvin.

  VastaaPoista
 4. Taisin päreissäni kirjoitta twitteriin, että delfiinijen kidutuspaikan on saanut aikaan vihreä politiikka, eikä vihreys toimi kuin huumepiipussa, eikä edes siellä.

  VastaaPoista
 5. Delfiinien tilanne tuntuu monelle olevan kestämätön. Haluavat hinnalla millä hyvänsä eroon asiasta, jota eivät voi sulattaa. Hyvin ne delfiinit Särkänniemeen olivat tottuneet, koti voi joskus olla kurja paikka.

  VastaaPoista
 6. https://www.youtube.com/watch?v=eTnDoejYe4E

  VastaaPoista
 7. Melko absurdi veto. Minä aloin kuvitella, miltähän Hidukka näyttäisi hiihtämässä. Mieleeni tuli, että Chaplinilta ja katsoin, olisiko juutuubissa yhtään pätkää Tsapesta suksilla. Löytyi vain imitaattoreiden esityksiä, mutta osaan minä sen sieluni silmillä kuvitella. Siltä varalta, että perässähiihtäjät olisivat tavoittaneet, saati ohi menneet, Aatulla olisi ollut pistooli. Ainakin pari oberststurmbahnhoffuhreria olisi ampunut.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)