tiistai 23. elokuuta 2016

Suomi vuonna 2040Vuonna 2040 maassamme on kaikki hyvin. Maan presidenttinä toimii Antti Kaikkonen, jonka kannatus on reilusti yli 90 prosenttia. Tiedetään, että kansan rakastamasta Kaikkosesta on tulevaisuus kiinni ja Suurta Isää, Kaikkosta, ihaillaan yli puolue- ja muiden rajojen. Hänelle on ehdotettu Nobelin rauhan- ja kirjallisuuspalkintoja, mutta niitä hän ei vielä ole onnistunut saamaan. Tässä epäillään selvää naapurikateutta, norjalaisilla ja ruotsalaisilla, kun itsellään on vain ne degeneroituneet kuninkaallisensa.

Tupakointi on maassamme kokonaan kiellettyä, poliisi tekee ahkerasti ratsioita saadakseen rikolliset kiinni. Tupakan salaviljely on suuri ongelma ja tulee jatkuvasti uutisia, joissa viranomaiset polttavat löydettyjä viljelyksiä. Moni viattomalta hashiksenpolttajalta vaikuttava ihminen paljastuu täydellisen moraalittomaksi tupakoitsijaksi. Hashiksenpoltto on sekä sallittua että suositeltavaa. Maan korkein johto vetää usein viralliset tömpsyt, korostaakseen virallisten tilaisuuksien arvokasta luonnetta.

Tutkimuksin on pystytty kiistattomasti todistamaan, että jopa kuullessaan sanan "tupakka", ihmiset altistuvat sairauksille paljon luultua enemmän.

Suomalaiset ovat viimeinkin oppineet keskieurooppalaiset juomatavat, he ovat jatkuvasti iloisessa - tai rähisevässä - keskikekkulissa. Useilla ministereillä ja muilla julkkiksilla on omat pienpanimonsa. Rakastettavimman ja suosituimman ministerin panimon tunnuslause ja mainosmusiikki on kaikkien huulilla: "Aloita päiväsi tarmolla, oikeilla iloaineilla! - Ne jutteleekin sulle!". Thaihieromalaitos, joka kehtasi mainostaa itseään pienpanimona, sai ankarat rapsut ja yleisen paheksunnan kulttuurin halveksimisesta.

Olympialaisiin ei enää aikoihin ole lähetetty urheilijoita lainkaan, mutta kisoihin matkustava urheilujohtajien ja silmäätekevien joukko on kisa kisalta kasvanut. Matkat ovat kuulemma erittäin hyödyllisiä opin ja tietämyksen, sekä kehityksen kehittämisen kannalta.

Hyvinkään Tahko sijoittuu pesäpallosarjassa kahdeksanneksi.

Yleisesti arvuutellaan, media on jopa järjestänyt kilpailuja aiheesta, koska länsimetro ja Olkiluoto 3 valmistuvat.
4 kommenttia:

  1. Uh, miten kamalaa, on se tupakka kamala niin kamala myrkky, ettei sitä viaton hasiksen polttaja edes tajua, juopoista nyt puhumattakaan:)

    VastaaPoista
  2. Niin kyllä,mutta voimasavuke Boston tekee voimakkaaksi. Sitä saa kahella markalla.

    VastaaPoista
  3. Holle Holopainen laulaa hienosti. Muuten olen sitä mieltä,että coolien varhaisnuorten kannattaa miettiä, kenelle röökinhakijalle rahansa antavat, ettei vaan tee oharia.

    VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)