tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tänään Uutiset
Guggenheim-taideketju aloittaa räväkästi maamme taide-elämän valtaamisen. Se ilmoitti päässeensä sopimukseen kaikkien lopetettavien Anttila- ja Kodin 1-tavaratalojen tilojen  vuokraamisesta tai ostamisesta omaan käyttöönsä. - "Meille sopivia tyhjiä liiketiloja oli tarjolla erittäin runsaasti, mutta ratkaisevaa oli Keskon tarjoama osaaminen varastointi- ja jakelupalvelusssa. Se tuo meille merkittävän edun paikallisten taidenäyttelyiden kanssa kilpaillessamme" kertoo Guggenheimin markkinointijohtaja ja G-mies James Keskinen . - Uudet G-ryhmän taidemuseot, G-pisteet, pyritään avaamaan heti kun tilat Keskolta vapautuvat. -"Laskelmiemme mukaan museoidemme kävijämäärät tulevat olemaan ennen kokemattoman suuret. Ainoastaan Espoossa ja Turussa, joissa avaamme heti alkuvaiheessa kaksi museota, laskelmiin perustuva arviomme vuotuisista asiakaskäynneistä on alle puoli miljoonaa toimipistettä kohden."
 
---

Yhdensuuntaista Mars-lentoa valmisteleva Mars One-yhtiö ilmoitti merkittävästä jälki-ilmoittautuneesta, kun se kertoi pääministeri Jyrki Kataisen hyväksytyn yhtiön lennolle. Pääministeri sanoi lähipiirinsä ilmoittaneen hänet mukaan ja pitävänsä suurena kunniana saada edustaa maatamme aivan uudenlaista innovointia olevassa hankkeessa.

---


Björn Wahlroos muuttaa Venäjälle. Lyhyessä tiedotteessaan Wahlroos ilmoitti, että vain Venäjällä pankkisektorin ja liike-elämän tarpeet otetaan riittävästi huomioon, eikä turhia rajoituksia aseteta. "Presidentti Putin on henkilökohtaisesti luvannut minulle tarvittaessa riittävän määrän sotilaita, turvaamaan vapaata liiketoimintaa", Wahlroos sanoi. Hän ilmaisi myös syvän tyytymättömyytensä maamme yrittäjävihamielisestä lainsäädännöstä ja ilmapiiristä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)