perjantai 18. huhtikuuta 2014

Uutiset, mää ja sääVappuun valmistautuminen, vapun alusaika, on alkanut, toissijaisesti pääsiäinen on myös kristikunnan suurin juhla. Pääsiäisviikolla Alkon asiakasmäärä etukäteisarvioiden mukaan kolminkertaistuu, eikä ehtoollisviinin tarve selitä koko lisäystä. Ei edes se, että Mikael Agricolan kirkossa sitä sunnuntaina jakaa itse populääritähti Kari Peitsamo. Aikaisemmin myös haudankaivajana työskennellyt Peitsamo on alkanut edetä urallaan, kymmenen vuoden päästä saattaa olla, jos ei nyt arkki-, niin ainakin Helsingin piispa.

---

"Mikä on perseensuti?", on ollut pitkään yksi eniten askarruttaneista ja mielenkiintoisimmista tieteellisistä ongelmista. Asiaan saatiin viimeinkin lopullinen selvyys, kun maailmalla uutisoitiin laajalti Pohjois-Korean pidetyn päämiehen, King Kong Unin, kampauksesta. Perseensudin arvoitus ei kuitenkaan kokonaan ratkennut, tulkinnat sen käyttötarkoituksesta ovat olleet hyvin ristiriitaisia.

---

Raskaudestaan ilmoittanut, Bill ja Hillary Clintonin tytär, Chelsea Clinton: "Minä en ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä sen miehen kanssa. Toistan, minä en ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä sen miehen kanssa!"

---

Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinto NASA ilmoitti löytäneensä planeetan, nimeltään Kepler-186f, joka saattaisi olla ihmiselle asuinkelpoinen. Venäjän presidentti Vlad Putin jyrähti tekevänsä kaiken, että Venäjän kansalaisten edut planeetalla turvataan. Yhdysvaltojen Barack Obama vastasi kiivaasti, että planeetta on halutessaan tervetullut Naton jäseneksi ja Yhdysvallat haluaa ehdottomasti turvata planeetan demokraattisen kehityksen.

---


Säätiedotus: Luvassa kesä ja kärpäsiä.
 

2 kommenttia:

 1. Nyt kuule jäi sinulta huomaamatta Suuren Puoluejohtajan ilmatilahallinta puhe. Tämä on niin vastustamattoman hienosti laitettu, että kopion sen tänne Uutiseksi, uutisten joukkoon:

  Niin on, jos siltä näyttää
  18.4.2014 Timo Soini

  Pravda ei pettänyt.

  Vollotus on voimissaan.

  Niin on, jos siltä näyttää.

  Pääsiäinen ahdistaa…totuus tekee vapaaksi.

  Ja sitten äänestämään.

  VastaaPoista
 2. Kävin plokista vielä katsomassa, erittäin hyvä kirjoitus, en ymmärtänyt siitä mitään.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)