keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kaasupalloja ja vappuhurmaa


 Yle kertoi olevan pelkkää legendaa, että vappuna olisi aina huono sää. Tämän vuotiseen legendaan on kuitenkin syytä varustautua villapuseroin ja sadevarustein.

---

Keskustapuolue säilytti Ylen mittauksessa suurimman puolueen asemansa. Metaania täynnä olevan Kepun pelätään räjähtävän ja roiskuttavan inhaa sisältöään ympäristöön.


Vasemmistoliitto ohitti kannatuksessa vihreät. Hyttyset ovat olennainen osa luonnon monimuotoisuutta, kommentoitiin asiaa vihreästä liitosta.Nämä miehet eivät ole namusetiä, he syövät jäätelönsä itse. (Kuva:IS)
 ---
Urheilua

Nyt lähtee Jürgen Haase, Väätäinen vastaa hänen kiriinsä, kamppailu tulee olemaan mitä ilmeisemmin Juha Väätäisen ja  Jürgen Haasen välillä. Mennään jo pullon pohjia, hotelli kaikuu huudosta, huutaisi varmaan Anssi Kukkonenkin. Väätäinen vetää, Väätäinen vetää, jaksaako hän vetää loppuun saakka, hopeaa tässä ainakin tulee, mutta toivottavasti tulisi kultaa, kunhan ei vielä alkaisi laatta irrota. Väätäinen vetää loppupulloa, Väätäinen vetää loppupulloa. - Väätäinen on maalissa, yrjö lentää sohvaan ja seinille; Väätäinen voittaa, euroopanmestaruus tulee Suomeen! Hyvä Juha, Julma-Juha on tehnyt sen, mitä me rohkenimme odottaa, mutta jota me pelkäsimme. Uusi loistava suomenennätys, hotellihuone on aivan karseassa kunnossa, maksaa varmaan maltaita saattaa se kuntoon!

( https://www.youtube.com/watch?v=Qrp2K9zxgrs )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)