keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Lal-la-tel-len
Suosionsa huippuhetkinä hurmosjohtaja Jyrki Kataisesta tehtiin luonnollisen kokoisia pahvikuvia, Pahvi-Jyrkejä, joita kokoomusrouvien kerrotaan intohimoisesti suudelleen. Ehkä se oli jotain kokoomuslaisen perhe-elämän korvaushoitoa, mutta mitäpä minä siitä tietäisin, ihan arvelupohjalta tässä mennään.

Katainen on nyt sanotusti lähdössä Euroopan huippuvirkaan. Lehdessä luki, että sellainen on hänelle luvassa 130 prosentin varmuudella. Oikein en sataakolmeakymmentä prosenttia ymmärtänyt, meneeköhän se jo miinuksen puolelle?

Joka tapauksessa vilpittömät onnittelut kivalle pääministerille jo etukäteen. Paavo Lipposelta kannattaa käydä kysymässä valintaprosessien kuvioista, niin että on parhaalla mahdollisella tavalla valmentunut koitokseen.

Jyrki, kun katolle nouset, pidä lakistas kii...6 kommenttia:

 1. Musiikista, kun kuulin Hootenay trion Espaladin eka kertaa, luulin että se on uusi biisi
  https://www.youtube.com/watch?v=7el04njk0CY&feature=kp
  Mutta sehän oli tehty jo ennen minun syntymää!
  Silti, kolahtaa aina.

  Että 130%
  Olisi edes valehdellut 100%
  Ei taida löytyä muuta duunia, kuin lossivahdin hommia reitillä missä lossi on lopettu.

  s-

  VastaaPoista
 2. Ja tämä naispolitiikoille
  https://www.youtube.com/watch?v=a2akvbZrnkQ

  VastaaPoista
 3. Tuo Carolan laulama kappale oli 70-luvun alussa hitti, sen verran kuin joku pystyi sellainen siihen aikaan olemaan: radiossa (yle, rinnakkaisohjelma) sitä melko usein soitettiin. Broidin siihen kehitti uutta sanoitusta, en viitsi tähän ylöskirjata, vähän sellaiset k-18. Jazz-muusikko Edward Vesala teki, nimellä Iivana Nyhtänköljä, miehisen vastineen.

  VastaaPoista
 4. Hieno biisi, näin se taas tietämättömyys väistyi ihan uuden biisin tieltä.

  VastaaPoista
 5. Niin, mikähän virka sille Jyrkille olikaan luvattu? Nokikolareita aina tarvitaan. Joku Poppins lauloi tämän ennenkuin menin kouluun. Kaunista ja hyvää pääsiäisaikaa Rikulle, varo pahankurisia noita-akkoja:)

  VastaaPoista
 6. En tiedä tarvitaanko keskisessä Euroopassa lumenpudottajia, mutta nokikolarin ohella kattopellittäjä saattaa huippuviroista tulla kyseeseen. Siellä on todella korkeita rakennuksia. Mary Poppinsin muistan, mutta tämän Pertsa Reposen ja kumppaneiden version paremmin. Kiitos toivotuksista, Mustis, samoin sinulle!

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)