tiistai 4. joulukuuta 2012

Presidentti onVR toivottaa hyvää joulua ja rauhallista ensi vuotta neljällekymmenelle lipunmyyjälleen, irtisanomalla heidät palveluksestaan: "Menkää katselemaan Aleksanterinkadun jouluvaloja, mutta laittakaa paljon päälle, siellä on pirun kylmä!"

---

Helsingin Sanomat kutsui tytöiksi kahta 18-vuotiasta nuorta aikuista, jotka matkustivat yhden asemavälin ilman siihen oikeuttavaa lippua, koska koska on koska ja miksi ihmeessä. Nuoret naiset vaativat matkustamisestaan anteeksipyyntöä.

--

Yhdistyneet kuningaskunnat ilmoitti, että hänen kuninkaallisen korkeutensa Prinssi Williamin puolisolta, Cambridgen herttuatar Catherinelta tulee Yrjö. - Sen koetaan aiheuttavan suurta suosiota saarivaltakunassa.

Koskahan meidän Jenni?

--

Iltasanomien mukaan 35 prosenttia  suomalaista on valmis palkanalennukseen, jos vaihtoehtona on irtisanominen. EK:n propaganda on mennyt hyvin läpi.

Peräti 47 prosenttia vihreistä ja 44  prosenttia kokoomuslaisista suhtautui palkanalennuksiin myönteisesti. Loogisesti tuosta seuraa, että heidän palkkojaan pitää alennettaman eniten.

---

Sauli Niinistö nauttii kuuleman mukaan kansalaisten keskuudessa yhä suurempaa kannatusta. 6 kommenttia:

 1. Enpäs ole tätä Nummisen kippaletta kuullutkaan.

  "...hallitus on emätin...eduskunta vaseliini joka kaiken voitelee...presidentti siitin joka hedelmöittää maan..." Minä vuonna "jo" sai tämmöisiä sanoituksia julkisesti esittää? Ja montako kertaa?

  Kukas kyjpä se tuo kuvan nyjkinheiluttaja on; Jyji vai Kaji Häkäpönttö?

  VastaaPoista
 2. Kappale ei ole kekkosen ajalta vaan myöhemmältä. Aamulla blogissa oli jotain häikkää, en päässyt korjamaan. Nyt tekstiä korjailin.

  Kuvassa on nykyinen Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies.

  VastaaPoista
 3. Mielessäni olen pitänyt kappaletta Nummisen Suomen Talvisota 1939-40-yhtyeen tekemänä. Se on kuitenkin Undergound Rock Orchestran levytys ja niinkin myöhäiseltä ajalta kuin 1993.

  VastaaPoista
 4. Mä en ole ihan varma, että mikä se kuva oikein oli. Katsoin sitä parisen minuuttia ja siitä tuli todella paha olo.

  Jos jotä olisi amerikka, vaatisin kohtuuden nimissä pariasataa tuhatta dolloria vaikea-asteisesta draumatisoinnista.

  Toivottavasti edes Alien-kahdeksas aluksen sisällä on tosiaan kahdeksan asiansa osaavaa oliota.

  Muuta en toivo ja muuta en rukoile tältä elämält-

  VastaaPoista
 5. Muistatkos Riku tämän Virtasen Jukan kipaleen? http://www.youtube.com/watch?v=gFrBurLNUew

  Mietin, miksi se tuli mieleen, mutta kun kuuntelin, niin selvisihän se. Linnanjuhlista se johtuu kun mainitsit Jennin ja Saulinkin... siellä sitä perspiranttia taas tarvitaan.

  VastaaPoista
 6. Ja sitten oli tuo Antti-myrsky.

  Virtasen kappaleen muistan hyvin. Kuuluu siihen laulajaryhmään, joka on hyvä vaikkei lauluääntä ole ollenkaan. Joskus jopa ostin elämäkertansa "Kuvassa keskellä Jukka Virtanen", siinä kertoi tuonkin kappaleen kanssa tekemistään ravintolakiertueista täysille yleisölle, suosio oli suuri. Laulajia toki oli muitakin.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)