perjantai 30. heinäkuuta 2010

Myytävänä!Ilmeni, että nobel-Martti tuo valtiolle runsaasti kustannuksia.

Nykyisenä voimakkaan velkaantumisen ja tarkan rahan aikana, valtion tulisi pohtia tarkasti keinoja, joilla nämä kustannukset saadaan minimoitua.

Luontaisesti vaatimattomana kansanmiehenä tunnettu Ahtisaari tuskin laittaisi pahakseen, jos hänet velvoitettaisiin - aina julkisuudessa ollessaan - pukeutumaan samanlaiseen haalariin, kuin opiskelijat käyttävät juhlissaan.

Kunnioituksesta Martin hienoja saavutuksia kohtaan, selkäpuoli varattaisiin kokonaan hänen henkilökohtaisille meriiteilleen. Esimerkiksi näin.
Honourable Mr. Martti Ahtisaari
President of Finland: Once
Nobel Prize: Myriad of applications, one-time winner!
Various weeks lasting peace in several countries.

Haalarin etumuksesta varattaisiin tila kunniamerkeille.

Muilla haalarin osilla valtio keräisi sponsorirahaa mainoksia myymällä.

Penan Grilli, HK, Atria, Nokia, Hikiä, Herlinin hissi, Lemminkäinen, Kotipizza jne.

Jatkossa tätä voisi hyvin soveltaa myös tuleviin entisiin presidentteihin, miksei virassa oleviinkin. Ainakin  Nobelin palkinnon anoneisiin ja voittaneisiin.

(ylempi kuva: lehtikuva, MTV3, alempi ylioppilaslehti.fi))

4 kommenttia:

 1. Mutta kuule Riku, eikös Martti lahjoita säännöllisesti liikarahojaan hyväntekeväisyyteen ja köyhille? Olenko lukenut lukihäirlön vallassa jostakin aviisista tällaista tietoa?

  Ainakin mitä tulee valtion kustantamaan ylläpitoon, se olisi mitä parhainta kierrätystä.

  Ja voisi se P.Lipponenkin nakata romanikerjäläisille vaikka joka päivä yhden satasen eikä hänen kassansa siitä paljoa vajuisi. Samoin kuin muutkin valtionelätit; Ben-eno veneemme tuolta laidalta ja Timppa sieltä Brysseliin päin kallistelevalta tuhdolta.

  Voisivat sitten yrittää elää niillä haalarisposnsorirahoilla...

  VastaaPoista
 2. Nettiyhteys teki tempun ja hävitti kommenttini, kun yritin sen lähettää. Mutta hyvä niin, tuli turhan vihaista tekstiä tuosta porukasta kirjoittaessani.

  Martti osaa raha-asiat, Martilla on siitä tehtyjä kasojakin.

  Lipponen ja Zyckeli eivät voi lahjoittaa ainakaan julkisesti, kun ei sitä kukaan kuitenkaan uskoisi, ja etu jäisi saavuttamatta.

  Soinin hurlumheit alkavat olla mennyttä aikaa, liike pirstoutuu vauhdilla alta. Väsymyskin hänellä selkeästi painaa. - Siellä on ollut rankkaa, siellä Brysselissä. Liekö sitten muistanut tippejä antaa.

  VastaaPoista
 3. Arvaappa, missä ajattelin tätä ennen, toissapnä, Timo Soinia ja puoluetta nimeltään Perussuomalaiset?

  No, kerron sen heti: Uimarannalla.

  En siksi, että siellä hyllyi ja hikosi valkoista lihaa läjäpäin vaan siksi, että nakatessani omia lapsiani veteen koska halusivat tulla heitellyksi, niin kohta oli jonossa noin 15 ihan mustaa ipanaa huutaen: "Minä seurraavaks´, minä seurraavaks´!" "Eipäs kun minä, eipäs kun minä!"

  Meni melkein olkapää sijoiltaan kun nakkelin hetken ja samanlaista oli riemu heillä kuin kenellä tahansa pienellä.

  Niin, siinä sitten kun rannalla huokailin, ajattelin että heittelisivätpä kaikki aikuiset perussuomalaisuudesta riippumatta lapsia ikään, väriin, sukupuoleen tai nenän näppyyn katsomatta samallalailla, niin jospa jotain ilollekin vivahtavaa mieliin syttyisi ainaisen kaunan, katkeruuden ja rahanlaskennan sijaan.

  Timo Soinia on kyllä vaikea kuvitella nakkelemaan afrikkalaissyntyisiä lapsia veteen, eikä mielikuvitukseni siihen yllä halla---mitänenytolivat-ahojenkaan kohdalla...

  Ja tosiaankin ajattelin minäkin, että liikkeenä, yleensä ideana liikkeelle, soinilaisuus ja halla-aholaisuus ovat aika pian ohitse kulutettu juttu. Jokainen oikea perussuomalainen kuitenkin tietää siellä syvällä päässään (muutamia jengejä lukuunottamatta), että syrjiminen ja suoranainen rasismi ei ole oikein. Onhan suomalaisetkin aika-ajoin sellaisen kohteeksi joutuneet, ja sillä tiellä on turhan paljon ruumiita tullut kun alamaista on ylös kampeuduttu edes jollakin tapaa...

  Vennamolaisuus kesti suht´ pitkään sen vuoksi, koska oli kyse suomalaiselle lähempänä olevista aiheista liikkeen alun ideassa loppupuolen rötösherroihin. Silti V.V:kin sumutti ihmisiä sen kuin kerkesi näytellen maakuntakierroksillaan (E.Poutiaisen tapaan) tasaveroista äänestäjien kanssa vaikka Munkkiniemen autotallissa lojui vissiin parikin leveää amerikanrautaa...

  VastaaPoista
 4. Kaikenlaisen populisimin ideana on vedota lähes jokaisessa asuvaan väärin kohdelluksi tulemisen ajatukseen: "Välittömästi oikeutta kärsineille!"

  Molempien edellä mainittujen henkilöiden retorinen esikuva Göebbels lupaili joskus, samassa puheessa, vuokrantantajille parempia vuokratuottoja ja vuokralaisille vuokran alennuksia. Sellaista tosin harrastavat kaikki poliitikot jossain määrin.

  Vennamo oli ilmeisesti aika hyvin oman arvonsa tiennyt snobi, ehkä se sitä vaatiikin joskus; politiikka.

  Vahva tietoisuus omasta paremmuudesta oikeuttaa rankankin kusetuksen "suurten päämäärien vuoksi!"

  Kekkonen ja Vennamo olivat hyvin samanlaisia vallanhimoisia äijiä, joiden keskinäinen viha aiheutui juuri siitä, että kahta sellasta ei mahdu samalle raitille.

  Olipa maahanmuutosta mitä tahansa mieltä, selvää pitäisi jokaiselle olla, että yksittäisten ihmisten vainoaminen on sadismia.

  VastaaPoista

Juttujani ei ole pakko uskoa – »enhän niitä usko itsekään», sanoi entinen eukko.(Rabelais: Pantagruel)